Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική κίνηση της κόρης της λίγο πριν φύγει για τις Βρυξέλλες

Η ανάρτηση και τα δάκρυα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της και ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να δώσει το παρόν στο Ευρωκοινοβούλιο, περνάει στιγμές με την κόρη της και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Η 6χρονη Αλεξάνδρα είναι η μεγάλη της αδυναμία και πριν πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική έκανε σοβαρές συζητήσεις με τον άντρα της μέχρι να δεχθεί, αφού θα λείπει πολλές ημέρες από το σπίτι τους.

«Της λέω "προς το παρόν αγάπη μου μάλλον έχει τελειώσει η συγκεκριμένη δουλειά" και μου λέει "Και τι δουλειά θα κάνεις τώρα;" λέω "Θα κάνω μια δουλειά η οποία φροντίζει για τους άλλους, αγαπάς έμπρακτα του άλλους, ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να κάνω ταξίδια. Όταν μπορώ θα σε παίρνω μαζί μου. Όταν δεν μπορώ θα είναι εδώ ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς, η άλλη γιαγιά, ο άλλος παππούς. Είμαστε πολύ υποστηρικτικοί οικογένεια ο ένας με τον άλλον. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει πολύ στιβαρό κέντρο ελέγχου. Έχει γύρω του ασφάλεια. Το έχουμε καταφέρει μαζί και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη», έχει αποκαλύψει για τον τρόπο που της είπε πως θα αλλάξει δουλειά και δεν θα είναι πλέον στην τηλεόραση.

Η συγκινητική κίνηση της Αλεξάνδρας στην μητέρα της, Ελεονώρα Μελέτη

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν φύγει για τις Βρυξέλλες, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε την κίνηση της κόρης της που την έκανε να συγκινηθεί. Συγκεκριμένα, η μικρή Αλεξάνδρα της μάζεψε κοχύλια για να τα πάρει μαζί της στο ταξίδι της.

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μαροσούλη

Να σημειώσουμε πως πριν μερικούες μήνες η Ελεονώρα Μελέτη έκανε εμφάνιση στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη ο οποίος έκανε ανάρτηση και της ευχήθηκε καλή αρχή - Δείτε την φωτογραφία που την τράβηξε.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη