Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ στον γάμο του όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς - Υψηλές αφίξεις στο Costa Navarino (Βίντεο)

Μαζεύετε κόσμος σιγά σιγά στο υπερπολυτελές θέρετρο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και η αγαπημένη του, Μαράϊα Ρίντλσπριγκερ , ετοιμάζονται να γιορτάσουν την αγάπη τους με ένα τριήμερο γλέντι στην Πύλο και πιο συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές θέρετρο, Costa Navarino ενώ θα ακολουθήσει και ανταλλαγή όρκων πίστης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/8), μάλιστα, έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε βάν και μεταφέρθηκαν στην νοτιοδυτική Μεσσηνία.

Δείτε επίσης: Εγκαίνια για τη νέα ελληνική ταβέρνα του Αντετοκούνμπο στην Αμερική - Θα ''ζαλιστείτε'' με την τιμή της χωριάτικης

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στις 30 Αυγούστου θα γίνει ένα white party με τους καλεσμένους τους να είναι ντυμένοι στα λευκά. Την επόμενη ημέρα στις 31 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί πάρτι με Νιγηριανές αναφορές. Την 1η Σεπτέμβρη θα γίνει η τελετή του γάμου. Πρόκειται για μια συμβολική διαδικασία όπου θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αγάπης.

Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους θα βρίσκονται και πολλά διάστημα ονόματα, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Λεμπρόν Τζέιμς αλλά και όλλη η ομάδα του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο προπονητής και ο πρόεδρος. Μάλιστα, φαίνεται πως θα δώσει το παρών και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Όσον αφορά την τελετή, στην δεξίωση φέρεται πως θα σερβιριστεί κρασί με το όνομα της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του Μαράιας.

Σύμφωνα με την Espresso o Γιάννης έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το συνολικό κόστος διαμονής στο χλιδάτο θέρετρο της Πύλου, είναι περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το μενού θα κοστίσει περίπου 250 ευρώ με το συνολικό κόστις να αξίζει τις 100.000 ευρώ. Από την άλλη, ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα για τις τρεις ημέρες.