Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη: Βαπτίζουν την κόρη τους - Νονές δυο επώνυμες κυρίες

Και το όνομα αυτής...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@dimitrismakalias
Instagram/@dimitrismakalias

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη αφού αμέσως μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές μπήκαν σε mood βάπτισης! Το αγαπημένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό τρέχει και δεν φτάνει για να καταφέρει να δημιουργήσει μια ημέρα όνειρο, για μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στη ζωή του μωρού τους.

Η μικρή έχει φτάσει ήδη τα δυο και οι γονείς της θα της χαρίσουν το όνομα Αριάδνη. Η Αριάδνη όπως και η Ελένη στην ελληνική μυθολογία είναι προελληνικές θεές της βλάστησης.

Κατά την διάρκεια των προετοιμασιών, λοιπόν η Αντιγόνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και τις δυο νονές της μικρής, πάνω από τα βαπτιστικά.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε...» - Η απρόσμενη δήλωση για τον γάμο με την Ψυχράμη

«Πολλή αγάπη, χαμόγελα, ζεστασιά και μπόλικη τρέλα, ότι ακριβώς χρειάζεται η Αριάδνη να λάβει από τις νονές της για να της μείνει αξέχαστη εκείνη η μέρα!!! Ανυπομονώ» έγραψε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως νονές θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και η τραγουδίστρια Νικόλ Παπαριστοδήμου


Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφεραν κατά την επί αρκετά χρόνια τηλεοπτική συνεργασία τους να δημιουργήσουν μια υπέροχη φιλία, όπως αντίστοιχα έκανε και η Αντιγόνη Ψυχράμη με την Νικόλ Παπαριστοδήμου όταν διαγωνίζονταν στο Greek Idol.

«Λίγο μπουκώσαμε με δύο παιδιά. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου. Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς και αγαπημένους φίλους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Μακαλιάς επιβεβαιώνοντας πόσο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα υπέροχο είναι να είσαι μπαμπάς, σύζυγος και εργαζόμενος!