Βαγγέλης Σερίφης: «Ε και ν' ακούσουνε τι έρχεται» - Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου του με την Κατερίνα Στικούδη

Η φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Μύκονο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμο στις 25 Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του μουσικού. Τρία χρόνια αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο παιδάκι τους, ενώ πριν λίγους μήνες έγιναν δεύτερη φορά γονείς (δείτε φωτογραφίες των παιδιών τους).

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη. Ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου», έχει πει η τραγουδίστρια για το γάμο της.

Φέτος λοιπόν Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης γιορτάζουν 15 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια γάμου. Για να το διασκεδάσουν λοιπόν, ταξίδεψαν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη για την επέτειο του με την Κατερίνα Στικούδη

«15 χρόνια μαζί, 6 χρόνια γάμου, 2 παιδιά, 7 δίσκοι, 1 κατοικίδιο, μια παλιά μερσεντές και ατελείωτη αγάπη. Φετος μας προσπέρασε η "επέτειος" επειδή ... μεγαλώμουμε 2 αγόρια και ηχογραφούμε 2 albums. Αλλά ποτέ δε μας ένοιαξαν οι τυπικότητες, πάμε και πάλι "us against the world". Ε και ν' ακούσουνε τι έρχεται.

Για την ώρα ...

Μυκονοοοοοος !!», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την επέτειο γάμο του με την Κατερίνα Στικούδη.