Σοφία Χατζηπαντελή: Χαμός κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram που ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της

Τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σοφία Χατζηπαντελή συχνά κάνει "καυτές" αναρτήσεις στο Instagram με το μοντέλο να ποζάρει με μαγιό αλλά και αποκαλυπτικά φορέματα. Στην πρόσφατη ανάρτηση της ωστόσο πόζαρε topless μέσα στο νερό σαν γοργόνα τρελαίνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, στην συνέχεια συμμετείχε ως κριτής στο My style rocks και αγαπήθηκε από τον κόσμο για το πόσο αφιλτράριστα τα λέει όλα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή λοιπόν έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και πόζαρε μόνο με το κάτω μέρος σε αισθησιακές πόζες. Οι followers της προκάλεσαν χαμό στα σχόλια. Τα περισσότερα ήταν αποθεωτικά ωστόσο υπήρχαν και τα αρνητικά.

Δείτε επίσης: Η Σοφία Χατζηπαντελή σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της μέσα στο τρένο


Η εξομολόγηση για το bullying που έχει βιώσει

«Όλη τη ζωή μου, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν. Δεν είχα πολλές παρέες και φίλους. Δεν είχα κανέναν άλλον εκτός από την οικογένειά μου να με αγαπά, αλλά τώρα, έχω τόσο πολύ κόσμο εδώ και στην Κύπρο που με αγαπά και με καταλαβαίνει και αυτό για εμένα είναι καινούριο πράγμα. Όταν τελείωσα από το πανεπιστήμιο, την επόμενη μέρα πήρα ένα αεροπλάνο για το Λονδίνο και δεν κοίταξα πίσω. Για εμένα να φύγω από την οικογένειά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου, η μαμά και ο μπαμπάς μου, όλη τη ζωή μου ήταν οι μόνοι που είχα», εξομολογήθηκε.

Ενώ για τα παιδικά της χρόνια αποκάλυψε: «Στο σχολείο φορούσα πάντα εκκεντρικά ρούχα, latex, κοστούμια. Φορούσα πάντα τακούνια, δεν έκανα γυμναστική ποτέ εκεί. Οι περισσότεροι στο σχολείο δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Στα διαλείμματα έτρωγα μόνη μου στις τουαλέτες. Έχω δυσκολία να κάθομαι ήσυχη. Έχω και άγχος και διάσπαση προσοχής. Είχα τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου, το μόνο πράγμα που με βοήθησε να τα βάλω σε σειρά και να εστιάσω, ήταν η τέχνη».