Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σπάνια αποκάλυψη για τον σύντροφό της - «Περάσαμε δυσκολίες αλλά...»

Αποκάλυψε πόσα χρόνια είναι μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σπάνια αποκάλυψη για τον σύντροφό της - «Περάσαμε δυσκολίες αλλά...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Το μοντέλο μπορεί να βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο δεν θέλει να μιλάει για τον σύντροφό της, ενώ ούτε μοιράζεται φωτογραφίες του αφού δεν επιθυμεί ούτε η ίδια αλλά ούτε και εκείνος να δείχνει το πρόσωπο του.

Βέβαια, δεν έχει διστάσει να πει μπροστά στην κάμερα πως έχει δεχθεί δαχτυλίδι από τον αγαπημένο της και μάλιστα το έχει δείξει στην κάμερα του Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τα σχόλια της.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Πριν μερικές ώρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη πραγματοποίησε ένα Q&A στα stories της στο Instagram όπου έκανε μεταξύ άλλων και μια αποκάλυψη για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια και σύντομα έχουν επέτειο.

«Σε 4 μέρες κλείνουμε 4 χρόνια. 4 καλά χρόνια. Σίγουρα δοκιμαστήκαμε και περάσαμε δυσκολίες αλλά αυτό που έχουμε φαίνεται ότι είναι πιο δυνατό και πιο πάνω απ’ όλους και όλα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά απαντώντας σε ερώτηση.

Δείτε επίσης: Το φιλί στο στόμα με τον σύντροφό της - Η ιδιαίτερη ευχή που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα γενέθλιά της

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος

Η αποκάλυψη περί εγκυμοσύνης

Έπειτα για το γεγονός πως νόμιζε ότι ήταν έγκυος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισήμανε: «Φοβήθηκα όταν αντιληφθήκαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Πωλίνα Νιάρχου ότι μάλλον είμαι και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ότι ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Με έπιασε λίγο κάτι. Δεν ήταν ότι στενοχωρήθηκα. Έχω διαβάσει πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο "Κρίμα την καημένη το έχασε". Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας».

Τέλος, σε ερώτηση για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεν έχω να δώσω εγώ κάτι στην τηλεόραση» και εξήγησε πως ετοιμάζει κάτι στο Youtube.