Κατερίνα Στικούδη: Έκανε χαμό στα σοκάκια της Μυκόνου - Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της (Βίντεο)

Τι φορούσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Έκανε χαμό στα σοκάκια της Μυκόνου - Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της (Βίντεο)

Έχοντας γιορτάσει την επέτειο του γάμου τους, Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη ταξίδεψαν στην Μύκονο για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνοντας διακοπές στο νησί των ανέμων.

Η τραγουδίστρια λοιπόν πραγματοποίησε βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο λόγω της ομορφιάς της όσο και της λαμπερής εμφάνισής της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε να περπατάει στα κοσμικά σοκάκια μαζί με τον σύζυγό της, τον Χάρη Σιανίδη και τον Στηβ Μιλάτο και στην συνέχεια να ποζάρει χαμογελαστή με την παρέα της στον φακό των παπαράτσι.

Τι φορούσε η Κατερίνα Στικούδη στην Μύκονο;

Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα πολύ "καυτό" φόρεμα με ανοίγματα το οποίο συνδύασε με χρυσές cowboy μπότες οι οποίες έκαναν πολλά βλέμματα να πέσουν πάνω τους.

Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της μετά την γέννα

Η performer έχει αποδείξει ότι... δεν μασάει απέναντι στους επικριτές της και κατά καιρούς δείχνει τον εκνευρισμό της απαντώντας σε εξίσου έντονο ύφος. Αυτό έκανε και πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Στικούδη, με αφορμή σε σχολιαστές που απευθύνονταν ιδιαίτερα δηκτικά στον μικρό της γιο και στα κιλά του πιο συγκεκριμένα.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ειρωνικά ορισμένα από τα σχόλια που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες: «Α είναι μόλις πέντε μηνών. Πόσα κιλά είναι; Α είναι λίγο βαρύς, είναι λίγο χοντρούλης. Θηλάζεις; Αποκλειστικά; Μα τι έχει αυτό το γάλα σου;»

«Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό. Γενικά δεν σχολιάζουμε, ο καθένας θα τρώει ότι θέλει», απάντησε εκνευρισμένη στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη, βάζοντας τέλος σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να απαντήσει και μάλλον δεν θα είναι ούτε η τελευταία...

Η Κατερίνα Στικούδη είχε δεχτεί διάφορα επικριτικά σχόλια σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της και τα κιλά της εγκυμοσύνης, εκείνη όμως, δεν τα είχε αφήσει να πέσουν κάτω.

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», απαντούσε τότε η Κατερίνα Στικούδη.