Στέφανος Κυριακίδης: Είναι παντρεμένοι 52 χρόνια - Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του

Σπάνια κοινή έξοδός του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Στέφανος Κυριακίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στην τηλεόραση συμμετείχε στις επιτυχημένες σειρές Το Κόκκινο Ποτάμι (2019), Η Γη της Ελιάς (2021), Παγιδευμένοι (2022) που ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες με τον τελευταίο κύκλο.

Εκτός ωστόσο από καλός ηθοποιός είναι και καλός σύζυγός, πατέρας και παππούς. Με την σύζυγό του είναι παντρεμένοι 52 χρόνια και παρά το πέρασμα των χρόνων είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεμένοι.

«Είμαι 52 χρόνια με τη γυναίκα μου, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το παντρεμένο ζευγάρι θέλει χώρο. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σέβεσαι τον χώρο του άλλου και να τον δέχεσαι όπως είναι, και όχι όπως θα ήθελες να είναι», είπε αρχικά ο Στέφανος Κυριακίδης και συνέχισε για το μυστικό της μακροζωίας σ' έναν γάμο: «Από εκεί και πέρα βεβαίως θα υπάρξουν γκρίνιες και καβγαδάκια. Δεν πρέπει να κάνεις καμία προσπάθεια για να αλλάξεις τον άλλον, είναι λάθος. Δεν μπορείς να παρέμβεις σε μία καρποφορία, μόνο ωριμάζει κάτι, αλλά χρειάζεται φροντίδα. Εντάξει ο έρωτας, αλλά είναι εγωιστικό φαινόμενο, πιστεύω ότι είναι θέμα αγάπης και αλληλοσεβασμού», έχει πει σε συνέντευξη του ο ηθοποιός.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τις εγγονές του να είναι και οι μεγάλες του αδυναμίες. «Τελευταία τις ατέλειες μου τις λένε οι εγγονές μου, που είναι στην εφηβεία, και συνειδητοποιώ πολλά. Με έχουν βάλει στο Instagram και το χειρίζονται, έχω μόνο έξι δημοσιεύσεις, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους!».

Δείτε επίσης: «Της είχαν ανοίξει τον λάκκο...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Κυριακίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αυτή είναι η σύζυγός του Στέφανου Κυριακίδη

Ο Στέφανος Κυριακίδης με την σύζυγό του πραγματοποίησαν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου όπου παρακολούθησαν την παράσταση "Ικέτιδες" του Αισχύλου.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στην κάμερα του Youweekly.gr.

Στέφανος Κυριακίδης σύζυγος