Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγαν από την Ελλάδα - Τι συμβαίνει με το γιο τους;

Η απόφαση τους δεν ήταν ξαφνική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη πήραν την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους και να μετακομίσουν στην Ισπανία. Την αποκάλυψη - ανακοίνωση έκαναν με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media δείχνοντας το γεμάτο πράγματα αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναχωρήσουν από το σπίτι τους.

Η εκπομπή Summer's Cool αποκάλυψε πως η απόφαση αυτή δεν ήταν ξαφνική. Το ζευγάρι το είχε αποφασίσει αρκετό καιρό πριν και η απόφαση αυτή αφορούσε το γιο τους, Μανώλη.

Αυτός είναι ο λόγος που Χανταμπάκης - Πηλιάκη έφυγαν από την Ελλάδα

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη ετοίμασαν τα πράγματα τους και έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους για να στηρίξουν το γιο τους που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει ταλέντο. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, πολλές ακαδημίες έχουν ενδιαφερθεί για τον Μανώλη και υπάρχει πιθανότητα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Για το λόγο αυτό λοιπόν το ζευγάρι ήθελε να τον στηρίξει για να κυνηγήσει το όνειρο του και ταξίδεψαν στην Ισπανία οδικώς για να γίνουν συναντήσει με ομάδες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

Αυτό είναι το σπίτι που έμεναν στην Αθήνα

Όσο η Όλγα Πηλιάκη ήταν στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης με τα παιδιά του έμεναν στο σπίτι και την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση. Μάλιστα, μια ημέρα το πρώην μοντέλο είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram μαζί με τα παιδιά τους και μας είχε δείξει διάφορα σημεία του εσωτερικού του σπιτιού τους.