Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ντυμένοι νύφη και γαμπρός ανανέωσαν τους όρκους τους (Βίντεο)

Σε χλιδάτο μαγαζί πάνω στη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ντυμένοι νύφη και γαμπρός ανανέωσαν τους όρκους τους (Βίντεο)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χθες Τετάρτη 28/8 με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση για την δεύτερο επέτειο γάμου του με την Ιλάειρα Ζήση, αναφέροντας μεταξύ άλλων στους διαδικτυακούς τους φίλους να περιμένουν μια έκπληξη στα social media μέσα στις επόμενες ώρες.

Λίγο αργότερα λοιπόν, η έκπληξη ήταν το πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι για τους γονείς του, συγγενείς και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανανεώνοντας του όρκους τους. Φόρεσαν ξανά το νυφικό και το κοστούμι αντίστοιχα και υποσχέθηκαν ξανά ο ένας στον άλλον αιώνια αγάπη και πίστη. Άλλωστε ο ερχομός της κόρης τους Ιωάννας - Μελωδίας ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μαυρίκιος και Ιλάειρα μετά την απώλεια που βίωσαν όταν έχασαν το μωράκι τους πριν γεννηθεί, δεν το έβαλαν κάτω και τελικά κατάφεραν να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Βίντεο από την ανανέωση των όρκων Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση

Στο προφίλ του στο Instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μοιράστηκε ένα βίντεο από όλες τις όμορφες στιγμές που πέ'υζυγό του, Ιλάειρα Ζήση.

«Όταν παντρευτήκαμε με την Ιλάειρα της υποσχέθηκα ότι κάθε χρόνο θα ζούμε αυτή τη μέρα στο 100%. Έτσι το άψογο @partydecorcreations_weddings σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε φαντασμαγορικά την 2η επέτειο μας στο μαγευτικό @captainscabin_ladysmile στη Λεμεσό σαν να παντρευόμασταν ξανά, πιο ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης μας έχοντας στο πλευρό μας όλους εσάς, την ευλογία του Θεού και την Ιωάννα - Μελωδία μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και οι ευχές έπεσαν σαν την "βροχή".

Δείτε επίσης: Η κόρη του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας είναι ίδια ο μπαμπάς της - Η φωτογραφία να χαμογελάει στην αγκαλιά του