Ανθή Βούλγαρη: Οι φωτογραφίες με μαύρο "καυτό" μαγιό στο πλευρό του συζύγου της

Οι διακοπές στην Κύθνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι με φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι ταξίδεψε μεταξύ άλλων στην Κύθνο όπου απόλαυσε βουτιές στη θάλασσα και σε πισίνες αλλά και βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Χθες λοιπόν Τετάρτη 28/8 η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος λίγο πριν επιστρέψει στο MEGA και στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου (δείτε πότε κάνουν πρεμιέρα), μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη με τον σύντροφό της και μαγιό

«Αν και είμαι παιδί του χειμώνα .. για κατι στιγμές σαν αυτές αξίζει λίγο θέρος???? @kostaskonstantinidis ???????? καπως έτσι λέμε αντίο στο φετινό καλοκαιρι που ήταν πολύ διαφορετικό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ανθή Βούλγαρη.


Όταν ο σύζυγό της πρωταγωνίστησε σε video clip της Λένας Ζευγαρά

Ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη είναι μουσικός, και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Αυτό δεν τη σταμάτησε βέβαια απ' το να σχολιάσει με αρκετή δόση χιούμορ όσα διαδραματίζονταν ανάμεσα σε εκείνον και την Λένα Ζευγαρά.

Όπως είπε πάντως η Ανθή Βούλγαρη, δεν γνώριζε ότι έχει παίξει ο Κώστας Κωνσταντινίδης στο εν λόγω clip, και φάνηκε από τις αντιδράσεις της. «Ωχ, παιδιά ο άνδρας μου είναι. Όντως; Αυτό είναι το καινούργιο της; Πότε έχει κυκλοφορήσει;», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη ανάμεσα σε γέλια και σχόλια από τους συνεργάτες της.

Και συνέχισε τα πειράγματα: «Δίπλα στη Λένα και πρώτη μούρη; Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ... Πότε έγινε αυτό; Παιδιά έχω χάσει τον έλεγχο του σπιτιού μου. Και χαμογελάκια βλέπω, φαντάζομαι συναδελφικά». Στον χορό του σχολιασμού μπήκε και ο συμπαρουσιαστής της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που... έριχνε λάδι στη φωτιά και της έλεγε πως: «Έτσι ξεκινάνε όλα, συναδελφικά!»