Έμειναν όλοι άφωνοι στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου - Ανέβηκε στη σκηνή της έκανε πρόταση γάμου και είπε «ναι»

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έμειναν όλοι άφωνοι στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου - Ανέβηκε στη σκηνή της έκανε πρόταση γάμου και είπε «ναι»

Μια απίστευτη έκπληξη σημειώθηκε σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη όταν άνδρας ανέβηκε πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του η οποία φυσικά και είπε «ναι».

Συγκεκριμένα, σε κάποια στιγμή της συναυλίας η τραγουδίστρια διέκοψε το τραγούδι και ανακοίνωσε πως «ας διακόψουμε για κάτι πολύ σοβαρό» και στη συνέχεια έδωσε το βήμα στον Νίκο για να καλέσει την σύντροφό του στη σκηνή.

Αφού ανέβηκε λοιπόν και η Μαριαλένα, ο Νίκος γονάτισε και της έκανε τη μεγάλη ερώτηση. Φυσικά και η κοπέλα είπε το «ναι» με τον κόσμο να χειροκροτεί. Στη συνέχεια το ζευγάρι χόρεψε με την Νατάσα Θεοδωρίδου ποντιακά.

Το βίντεο από την πρόταση γάμο στη συναυλία της Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Θύελλα αντιδράσεων κάτω αναρτήσεις στο Facebook της Νατάσας Θεοδωρίδου - Βίντεο άσεμνου περιεχομένου στο χακαρισμένο προφίλ της

Να σημειώσουμε πως και η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε ένα σκηνικό βγαλμένο από άλλη εποχή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια έκανε κανονικά το πρόγραμμά της στην Ακτή Πειραιώς, που ήταν ασφυκτικά γεμάτη για ακόμα μία βραδιά, μέχρι που ένας νεαρός θαυμαστής της διέκοψε το πρόγραμμα για να της κάνει πρόταση γάμου!

Και δεν εννοούμε μόνο στα λόγια, αφού είχε μαζί του λουλούδια και μονόπετρο, που της προσέφερε μπροστά σε όλο το κοινό, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να το δέχεται μετά από έναν σύντομο διάλογο! Προφανώς έκανε χιούμορ εκείνη την ώρα λέγοντας: «Έβαλα μονόπετρο, βγάλτε βίντεο να το στείλω στη μάνα μου», ενώ πήρε αγκαλιά τον θαρραλέο 18χρονο που έκανε την μεγάλη πρόταση και του αφιέρωσε την μεγάλη της επιτυχία «Αν υπάρχει παράδεισος».

Όσον αφορά τον 18χρονο θαυμαστή που ανέβηκε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου, πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους υπόλοιπους θεατές λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη τραγουδίστρια από τη Νατάσα! Συμφωνείτε;». Εκείνη ευχαρίστησε τον... αρραβωνιαστικό της για τα γλυκά του λόγια και γι' αυτήν την κίνηση, ενώ έδειχνε γεμάτη χαρά το μονόπετρο στον κόσμο. Δείτε το βίντεο: