Μάριος Αθανασίου: «Κατέβασα την ανάρτηση εχθές με την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί...»

«Ζητώ συγγνώμη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: «Κατέβασα την ανάρτηση εχθές με την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί...»

Σοκαρισμένος το απόγευμα της Τετάρτης 28/8 ο Μάριος Αθανασίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ένα βίντεο post και περιέγραψε ένα πολύ βάρβαρο σκηνικό λέγοντας πως έγινε μάρτυρας σε απόπειρα βιασμού κοπέλας στη Νέα Φιλαδέλφεια (δείτε εδώ ακριβώς την γλαφυρή περιγραφή του).

Λίγα λεπτά αργότερα, βέβαια, η ανάρτηση αυτή κατέβηκε και σήμερα ο ηθοποιός, μια ημέρα μετά με νέο βίντεο post ξεκαθαρίζει τι πραγματικά συνέβη.

Η νέα ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για το συμβάν

«Κατέβασα την ανάρτηση που έκανα εχθές για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από μια επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοήθησαν από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους βέβαια 100% πολλά μπράβο γιατί κατάλαβα ότι είχα μια αστοχία μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα! Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση εκεί.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πως αισθάνθηκα οι άνθρωποι και γιατί το μετέφεραν έτσι εξακολουθεί για μένα όμως να παραμένει μια πολύ άγρια εικόνα, ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να την βλέπεις. Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα την δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν αυτό που βλέπω, η πληροφορία που μου λένε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής, δυστυχώς. Αυτό που εισέπραξα εγώ ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω περισσότερο στην ανάρτηση που έκανα εχθές.

Παρουσία της αστυνομίας να αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος είναι απροστάτευτος σε κοινή θέα, σε έναν κεντρικό δρόμο και να κάθονται οι περίεργοι περαστικοί και να κοιτούν! Αυτό ήθελα να διορθώσω και φυσικά δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν ούτε να δώσω μια λανθασμένη αίσθηση η οποία μπορεί να μεταφερθεί στα media ή στην τηλεόραση με λάθος τρόπο. Ζητώ συγγνώμη πάλι και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα»