Η NIKON θριαμβεύει και φέτος κατακτώντας 5 βραβεία EISA

Σε ποιες κατηγορίες διακρίθηκε

Η NIKON θριαμβεύει και φέτος κατακτώντας 5 βραβεία EISA

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον θρίαμβό της στα Βραβεία EISA 2024-2025, με διακρίσεις σε πέντε ξεχωριστές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η νέα Z6III κέρδισε το βραβείο «Advanced Full-Frame Camera 2024-2025», μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της
  • Η Zf κέρδισε το βραβείο «Full-Frame Camera 2024-2025»
  • Ο φακός NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena βραβεύεται ως ο καλύτερος στην κατηγορία «Portrait Lens»
  • Ο φακός NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR κερδίζει το βραβείο “Superzoom Lens”
  • Ο φακός NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR έρχεται στην κορυφή στην κατηγορία «Super-Telephoto Zoom Lens»

Η ολοκαίνουργια υβριδική κάμερα πλήρους κάδρου της Nikon, η Z6III, επαινέστηκε γιατί φέρει «πολλές λειτουργίες των επαγγελματικών καμερών Z8 και Z9 σε χαμηλότερη τιμή» - και μάλιστα τις ξεπέρασε σε κάποιους τομείς. Από το «σημαντικά πιο φωτεινό» νέο σκόπευτρο OLED μέχρι την «πιο ευέλικτη οθόνη 3,2 ιντσών, πλήρως αρθρωτή». Οι κριτές επαίνεσαν την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της κάμερας, σημειώνοντας ότι η "Z6III εντυπωσιάζει με την εξαιρετική της συμπεριφορά θορύβου σε υψηλές τιμές ISO".

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΙΚΟΝ

Στην κατηγορία της, η Zf περιεγράφηκε ως «μια κορυφαία mirrorless κάμερα που συνδυάζει την εμβληματική εμφάνιση της κλασικής Nikon FM2 SLR φιλμ 35 mm με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία». Γιορτάζοντας τη σειρά των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών της, οι κριτές τόνισαν τον ρετρό σχεδιασμό της ως το «πραγματικό σημείο ενδιαφέροντος.

Εν τω μεταξύ, ο φακός NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena εντυπωσίασε τους κριτές με τη «γρήγορη αυτόματη εστίαση, την εξαιρετική ευκρίνεια, την αντίθεση και την όμορφη απόδοση του θαμπώματος φόντου» – που τους οδήγησε να ορίσουν το προϊόν ως «εξαιρετικό φακό πορτρέτου». Επιπλέον, ο «φακός superzoom με τη μεγαλύτερη εμβέλεια στον κόσμο για κάμερες πλήρους κάδρου», ο NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR, επαινέστηκε για τις ικανότητές του να καλύπτει ένα «τεράστιο φάσμα φωτογραφικών θεμάτων» - χάρη στην αναλογία ζουμ 14,2x. Οι κριτές θαύμασαν τα «εντυπωσιακά αποτελέσματα» που παρέχει από τα υψηλής ανάλυσης οπτικά και το γρήγορο και αθόρυβο βηματικό μοτέρ του που επιτρέπει τη «γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, ακόμη και σε κινούμενα θέματα».

NIKON

Ο «εντυπωσιακός τηλεφακός ζουμ», ο NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR, έκανε επίσης εντύπωση χάρη στην «ευκρίνεια» και την «ελκυστική τιμή» του – με το τελευταίο να βοηθάει στο να είναι «η λήψη άγριας ζωής και αθλητικών γεγονότων οικονομικά πιο προσιτή στους φωτογράφους». Στην πραγματικότητα, οι κριτές μάλιστα σχολίασαν ότι «η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση του φακού συγκρίνεται ακόμα και με τους πιο ακριβούς φακούς».

Τα πέντε πολυπόθητα βραβεία συνεχίζουν να δείχνουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και την μηχανολογική αριστεία της Nikon, παρέχοντας συναρπαστικό και καινοτόμο εξοπλισμό που επιτρέπει στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους να ξεπεράσουν τα όρια του δυνατού στη δουλειά τους.

ΝΙΚΟΝ ΜΗΧΑΝΗ

Σχόλια της EISA για τη Ζ6ΙΙΙ που κέρδισε το βραβείο “Advanced Full-Frame Camera” για τη χρονιά 2024-2025

Η Nikon Z6III προσφέρει πολλές λειτουργίες των επαγγελματικών καμερών Z8 και Z9 σε χαμηλότερη τιμή. Σε ορισμένους τομείς τους ξεπερνά. Για παράδειγμα, το νέο του σκόπευτρο OLED είναι σημαντικά πιο φωτεινό και ικανό να εμφανίζει τον μεγάλο χρωματικό χώρο DCI-P3. Ειδικά οι λάτρεις του βίντεο είναι πιθανό να καλωσορίσουν την πιο ευέλικτη οθόνη 3.2 ιντσών, η οποία είναι πλήρως αρθρωτή. Ο νέος αισθητήρας partially stacked 24,5 MP μπορεί να διαβαστεί πολύ γρήγορα, γεγονός που μειώνει την παραμόρφωση. Εξαλείφει επίσης τη συσκότιση του σκοπεύτρου κατά τη συνεχή λήψη, η οποία είναι δυνατή με μέγιστο αριθμό 60 JPEG ή 20 RAW εικόνες πλήρους ανάλυσης ανά δευτερόλεπτο. Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, η Z6III εντυπωσιάζει με την εξαιρετική συμπεριφορά θορύβου σε υψηλές τιμές ISO. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο σταθεροποιητής εικόνας, ο οποίος παρέχει αντιστάθμιση έως και 8 stops στο ενεργό σημείο αυτόματης εστίασης

Σχόλια της EISA για τη Ζf που κέρδισε το βραβείο Full-Frame Cameraγια τη χρονιά 2024-2025

ΝΙΚΟΝ zf

Η Nikon Zf είναι μια κορυφαία mirrorless κάμερα που συνδυάζει την εμβληματική εμφάνιση της κλασικής Nikon FM2 SLR φιλμ 35 mm με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία. Ο αισθητήρας πλήρους κάδρου 24 MP, ο επεξεργαστής εικόνας EXPEED 7 και το ISO με εύρος 100-64.000 επιτρέπει την πλήρως επαγγελματική φωτογραφία και εγγραφή video. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με αυτόματη εστίαση υψηλής απόδοσης, που υποστηρίζεται από Deep Leaning AI, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους, ζώα, αυτοκίνητα και αεροπλάνα. Διαθέτει επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα σταθεροποίησης εικόνας μεταξύ των πλήρους καρέ mirrorless καμερών, μαζί με μια λειτουργία πολλαπλών λήψεων Pixel Shift για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ανάλυσης. Αλλά το πραγματικό σημείο ενδιαφέροντος είναι ο όμορφος ρετρό σχεδιασμός της, με αναλογικούς επιλογείς στην κορυφή για ρυθμίσεις έκθεσης.

Σχόλια της EISA για τον NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena, νικητή του βραβείου «Portrait Lens» (Φακός Πορτρέτων) για τη χρονιά 2024-2025

ΝΙΚΟΝ NIKKOR Z

Ο NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena περιλαμβάνει όλα όσα γνωρίζει η Nikon για την παραγωγή ενός εξαιρετικού φακού πορτρέτου για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πλήρους κάδρου. Εισέρχεται σε μια αγορά με μεγάλο ανταγωνισμό όσον αγορά τη γρήγορη αυτόματη εστίαση, εξαιρετική ευκρίνεια και αντίθεση και όμορφη απόδοση θολώματος φόντου. Το Bokeh είναι εξαιρετικά καλά ισορροπημένο χωρίς αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή. Αυτός ο παντός καιρού φακός αποδίδει εξαιρετικά τόσο σε μια γενική φωτογραφία όσο και σε μια πιο απαιτητική παραγωγή βίντεο. Υπάρχει ένα ζευγάρι προγραμματιζόμενων κουμπιών λειτουργίας για όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν τον φακό για τις ανάγκες τους.

Σχόλια της EISA για τον NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR, που κέρδισε το βραβείο VR “Superzoom Lens” για τη χρονιά 2024-2025

nikon z

Με τον NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR, η Nikon δημιούργησε τον φακό superzoom με τη μεγαλύτερη εμβέλεια στον κόσμο για κάμερες πλήρους κάδρου. Με ζουμ 14,2x σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει μια τεράστια γκάμα φωτογραφικών θεμάτων, όπως τοπία, ταξίδια και άγρια ​​ζωή. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με ένα καλό σύστημα σταθεροποίησης για λήψη στο χέρι, μαζί με έναν γρήγορο και αθόρυβο βηματικό μοτέρ που επιτρέπει τη γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, ακόμη και σε αντικείμενα που κινούνται γρήγορα. Τα υψηλής ανάλυσης οπτικά του παρέχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια ποικιλία καταστάσεων, ανεξάρτητα από το αν το θέμα είναι κοντά ή μακριά. Το bokeh έχει επίσης ωραίο, κανονικό σχήμα χωρίς onion-ring effect. Παρά το μεγάλο εύρος ζουμ του, ο φακός είναι αρκετά συμπαγής και προσιτός. Ως αποτέλεσμα, απευθύνεται σε πολλούς καθημερινούς χρήστες, ταξιδιώτες, ακόμη και φωτορεπόρτερ.

Σχόλια της EISA για το βραβείο «Super-Telephoto Lens» που κέρδισε ο NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR για τη χρονιά 2024-2025

Super-Telephoto Lens

Ο NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR είναι ένας εντυπωσιακός τηλεφακός zoom σε ελκυστική τιμή. Κάνει την λήψη άγριας ζωής και αθλητικών γεγονότων οικονομικά πιο προσιτή σε φωτογράφους. Διαθέτοντας αναλογία 3,3x από μεσαίο σε σούπερ τηλεφακό, αυτός ο φακός είναι πολύ ευκρινής σε όλο το εύρος εστιακής απόστασης του. Αν και το διάφραγμα είναι μεσαίο, η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών βοηθά στη διατήρηση της ευκρίνειας κατά τη λήψη με το χέρι, παρέχοντας έως και 5,5 stops αντιστάθμισης κραδασμών.

Η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση μπορεί να συγκριθεί με τους πιο ακριβούς φακούς και η ολοκληρωμένη στεγανοποίηση από τις καιρικές συνθήκες προστατεύει από τη σκόνη και την ελαφριά βροχή.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία EISA αναγνωρίζουν τα νέα προϊόντα που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά με την κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους. Τα βραβεία EISA εκτείνονται από τα πιο προσιτά προϊόντα με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, έως τις πιο φιλόδοξες εκφράσεις των σύγχρονων καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Οι κατηγορίες βραβείων αλλάζουν κάθε χρόνο, αντικατοπτρίζοντας την εξέλιξη της σχεδίασης προϊόντων και της συνδεσιμότητας, ωστόσο κάθε νικητής EISA Award παραμένει ο κορυφαίος στην κατηγορία του

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EISA για περισσότερες πληροφορίες: eisa.eu

νικον διακριση

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: NikonGR και στο Instagram: @nikongreece