Γάμος στη showbiz: Παντρεύτηκαν εχθές (28/8) κρυφά στη Μήλο

Ήταν σε σχέση περισσότερο από 1,5 χρόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Αυτός ο μεγάλος έρωτας επισφραγίστηκε, λοιπόν, κρυφά από όλους στο πανέμορφο νησί της Μήλου, πριν από μια ημέρα ακριβώς και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 28 Αυγούστου! Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξε όρκους αγάπης στο Εξωκλήσι της Παναγίας Τουρλιανής και στη συνέχεια το γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Ο λόγος για τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, που συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και την Ιρανή τραγουδίστρια, Εστρέλα Νούρι, με την οποία είναι σε σχέση περισσότερο από 1,5 χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θέλησε η είδηση του γάμου να γίνει… πρώτο θέμα, ωστόσο δεν έμεινε και για πολύ κρυφό.

Κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Δείτε επίσης: Χλιδάτος γάμος στην showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στην Ιταλία ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του


Υπενθυμίζουμε ότι ο Τόμας Ράιαν Γουόκαπ είναι Ελληνοαμερικάνος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ για τον Ολυμπιακό. Στις 18 Απριλίου 2023, έλαβε «τιμητική» ελληνική υπηκοότητα, με αιτιολογία ότι «δύναται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα συνεισφέροντας στις διακρίσεις της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης».

Η ελληνική υπηκοότητα υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, και την Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτή η υπηκοότητα του επέτρεψε να παίξει για την ανδρική εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της FIBA και να αγωνιστεί ως γηγενής παίκτης στις κορυφαίες εγχώριες μπασκετικές διοργανώσεις της Ελλάδας, όπως η Ελληνική Μπάσκετ Λιγκ, το κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup Ελλάδας.