Ελένη Μενεγάκη: Με κατακόκκινο φόρεμα στο Μπατσί για ποτό - Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος

Έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
IG
IG

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο αγαπημένο τους νησί, στην Άνδρο. Εννοείται πως οι εξορμήσεις με το σκάφος του (δείτε εδώ φωτογραφίες του, κόστισε 100.000 ευρώ) σε κοντινούς προορισμούς δεν έλειψαν αλλά κατά κύριο λόγο η βάση τους ήταν το όμορφο νησί του Αιγαίου.

Μιας και η Ελένη είναι πια ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, λοιπόν, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως επισκέφθηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Ματέο Παντζόπουλο, το Μπατσί.

Το Μπατσί Άνδρου, αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μέρη του νησιού. Είναι ένα παλιό, παραδοσιακό ψαροχώρι της Άνδρου, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε τουριστικό θέρετρο. Απέχει μόλις 7 χλμ από το Γαύριο, το κύριο λιμάνι της Άνδρου και πραγματικά αξίζει την επίσκεψη κάποιου. Πραγματικά το Μπατσί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά χωριά νησιού.

Η Ελένη φωτογραφήθηκε μπροστά από τα παραδοσιακά ασβεστωμένα σπίτια με την κόκκινη στέγη κι έκλεψε τις εντυπώσεις αφού φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα που ήταν τόσο ταιριαστό στο συγκεκριμένο τοπίο.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν

Μυστήριο παραμένει τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν μετά την αποχώρηση της από το MEGA έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Πολλά ακούγονται σχετικά με το πιο κανάλι θα κάνει την επιστροφή της με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την μεταγραφή της, ενώ λέγεται πως έχουν ήδη κλείσει την συμφωνία. Θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο του 2025, δηλαδή 20 χρόνια μετά την αποχώρηση της από το κανάλι με ένα δυνατό λαμπερό σόου στην prime time ζώνη της Κυριακής.

H Ελένη Μενεγάκη μπορεί να ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ενώ το 199 να έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» και να συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν, ωστόσο σταθμός στην καριέρα της ήταν ο ΑΝΤ1.