Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Εγκαταλείπουν την Ελλάδα για πάντα - Η ανακοίνωσή τους στο instagram

«Παμε να κυνηγήσουμε το όνειρο» - Σε ποια χώρα φεύγουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μια οικογένεια δυνατή σαν γροθιά. Αυτή είναι η φράση που νομίζω περιγράφει καλύτερα αυτό που έχουν χτίσει τόσα χρόνια η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Αυτή η τόσο δεμένη οικογένεια, λοιπόν, όπως φαίνεται πήρε την μεγάλη απόφαση, μια απόφαση ζωής για το μέλλον των παιδιών της αλλά και το δικό της! Μετακομίζουν μόνιμα Ισπανία!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε την απόφασή τους και ανακοίνωσε πως το ταξίδι τους ξεκινά! Έχουν ήδη φύγει...

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη

«Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… παμε να κυνηγήσουμε το όνειρο!
Ισπανία σου ερχόμαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά κι από κάτω εννοείται πως βομβαρδίστηκε από σχόλια με ευχές για το νέο τους ξεκίνημα.


Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 κι από τότε είναι πραγματικά αχώριστο! Σε συνέντευξή του παλιότερα στο Πρώτο θέμα, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε αποκαλύψει για την γνωριμία τους:

«Όταν δουλεύεις νύχτα, συναναστρέφεσαι καθημερινά με πάρα πολύ κόσμο, γνωρίζεις πολλούς και μαθαίνεις περισσότερα. Βλέπεις κάποια πράγματα και μαθαίνεις να εκτιμάς. Αυτό συνέβη όταν ήρθε η Όλγα στη ζωή μου. Δεν ήθελα να φύγει. Ήρθε κάτι καλό και ήθελα να το κρατήσω. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Εγώ έπαιζα μουσική και η Όλγα ήρθε με την παρέα της. Την είδα, την προσέγγισα, πήρα τον αριθμό της και έτσι Ξεκίνησαν όλα. Η πρόταση γάμου δεν ήταν μια τρέλα της στιγμής. Κάθε άλλο.

.Γιώργος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη
13-09-2013 ΟΑΚΑ.Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2013.Γιώργος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη

Είχα πάρει αυτές τις αρχές από το σπίτι μου, να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Η Όλγα ήταν πειθαρχημένη, ήρεμη, με έκανε να νιώθω ασφάλεια, ηρεμία, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είναι μετρημένη, είναι ένα άτομο που πατάει στα πόδια της, σίγουρη για τον εαυτό της. Μαζί έχουμε καλύτερη ζωή παρά μόνος μου. Και τα παιδιά ήρθαν από δική μας επιλογή και όχι τυχαία. Ολοκληρώνει ο ένας τον άλλον. Εγώ μεγάλωσα με πολλές ελευθερίες και εκείνη με απαγορεύσεις. Ισορροπούμε μαζί. Ήθελα να την παντρευτώ γιατί κάναμε όνειρα μαζί και ήθελα να ολοκληρωθούν. Πέντε χρόνια είμαστε μαζί και κάθε στιγμή είναι διαφορετική.

Αλλιώς είναι το αρχικό στάδιο ενός έρωτα, διαφορετικό στάδιο η συγκατοίκηση, αλλάζει το ζευγάρι και με τον γάμο και με τα παιδιά. Δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, αλλά σου δίνει χαρά καθημερινά. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο και δεν επαναπαύομαι. Δείχνω σεβασμό καθημερινά στη γυναίκα μου και περιμένω να μου το ανταποδώσει. Δεν υπάρχει τίποτα αντρικό ή τίποτα καθαρά γυναικείο στο σπίτι μας. Με κάνει χαρούμενο να κάνω ευτυχισμένη τη γυναίκα μου»