Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Η βραδιά κοστίζει 2.300 ευρώ! Φωτογραφίες από την βίλα που θα γιορτάσουν τον γάμο τους

Έχει μέσα και γήπεδο τένις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP/IG
NDP/IG

Η ώρα για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς έφτασε! Από εχθές, 28/8 έχει ξεκινήσει το 4ημερο γλέντι στα Χανιά για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31/8!

Στις 30 Αυγούστου Στέφανος και Τάιλερ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στη διακόσμηση, και με τον κ. Μαρινάκη να αποκαλύπτει στην εκπομπή Live News όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή. «Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 5 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Τι απαγόρευσαν από τους καλεσμένους τους στην γαμήλια δεξίωση

Πριβέ πάρτι για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ στην βίλα Casa Scordilli

Την Παρασκευή 30/8 το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του στην περιοχή Ακρωτήρι, στη βίλα Casa Scordilli που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μοιάζει με επίγειο παράδεισο.


Το Casa Scordilli διαθέτει κήπο, ιδιωτική πισίνα και προσφέρει θέα στον κήπο. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 4,4 χλμ από Οικία - Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου και οι επισκέπτες επωφελούνται από δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, καθιστικό, αίθουσα γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις, και ελικοδρόμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το booking η βραδιά κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο.

O Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν επιθυμούν να παραβρεθούν κάμερες για την κάλυψη του γάμου τους γ' αυτό άλλωστε θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία πέραν των 25 ατόμων που θα αποτελούν τη φρουρά του προέδρου του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.