Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφό του στο Instagram

Και είναι πολύ ρομαντική...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το φετινό καλοκαίρι του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν διαφορετικό καθώς τον βρήκε ερωτευμένο και σε σχέση. Μετά το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (που ετοιμάζεται να παντρευτεί) διατηρεί δεσμό με μελαχρινή καλλονή γνωστή από τα social media και συγκεκριμένα από το Tik Tok.

Φέτος τις διακοπές τους τις πέρασαν μαζί κάνοντας διάφορα ταξίδι μόνοι τους αλλά και με φίλους τόσο σε διάφορα νησιά της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Μπορεί να προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση αυτή μακριά από τη δημοσιότητα και να μην έχει μιλήσει κανείς τους για αυτή, ωστόσο, δημοσιεύθηκε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία Βασάλου - Παπαγεωργίου

Την ανάρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram η καλή τους φίλη, Χριστίνα Κανελλοπούλου και τους δείχνει σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Δείτε επίσης: Πήγαν μαζί άλλα έφυγαν χωριστά από την παραλία - Το βίντεο από γνωστό beach bar στη Μύκονο με την σύντροφό του

Κωνσταντίνος Βασάλος σύντροφος

Οι σχέσεις του με την πρώην του

Με την πρώην σύντροφό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει καλές σχέσεις, μάλιστα είχε πει:

«Φίλος, φίλος με πρώην σχέση σου δεν γίνεται. Δεν μπορώ να βγω εγώ τώρα με την Ευρυδίκη και τη σχέση της και να έχω και εγώ μια σχέση και να βγούμε όλοι παρέα, δεν γίνεται. Αν περάσουν πολλά χρόνια μπορεί να γίνει. Αν βάλεις τον εγωισμό πίσω και δεις ότι η ζωή προχωράει και για τους δύο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχουν σκέψεις "γιατί είναι με αυτόν κι αυτός με αυτή", μπορεί, αλλά πολύ δύσκολο. Είναι λίγο αμήχανο.

Επειδή έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση... Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί, δεν ένιωσα τόσο άνετα να πούμε τι ωραία να βγούμε και όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί αν περάσουν κάποια χρόνια, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά και έχει περάσει πολύς καιρός, να γίνει. Αλλά τώρα είναι πολύ φρέσκο...», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ τι συνέβη όταν πήγε στο σπίτι που μένει τώρα η Ευρυδίκη με τον σύντροφό της.