Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Φωτογραφίες από το bachelorette στην Σέριφο - Οι βουτιές, τα ποτά και τα ξενύχτια

Λίγες ημέρες πριν το γάμο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Δερβίση, πολίστα και αργυρό Ολυμπιονίκη του Τόκιο. Λίγες ημέρες πριν το γάμο της λοιπόν, πραγματοποίησε και το bachelorette της στην Σέριφο όπου βρέθηκε όλες οι φίλες της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τις φίλες της στο νησί διασκεδάζοντας λίγο πριν χορέψει το χορό του Ισαϊα.

Οι φωτογραφίες από το bachelorette της Ιζαμπέλλας Φούλοπ

Η ηθοποιός που συμμετείχε στην σειρά Το προξενιό της Ιουλίας, έκανε διακοπές με τις κολλητές της απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά πραγματοποιώντας και βραδινές εξόδους διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε επίσης: «Εδώ και 13 χρόνια δεν τρώω καθόλου...» - Η εκρηκτική Ιζαμπέλλα Φούλοπ φωτογραφίζεται με μαγιό στο περιοδικό YOU!

Να σημειώσουμε πως ο αγαπημένος της Γεώργιος Δερβίσης είναι Έλληνας υδατοσφαιριστής. Ήταν μέλος της ελληνικής ομάδας που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2015. Ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε για την Ελλάδα στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Τερμάτισαν στην 6η θέση.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από παιδάκια, ήταν φίλοι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Κάναμε πολύ παρέα... αναγκαστικά, όπως κάνει με όλα τα παιδιά των φίλων των γονιών σου. Πριν από πέντε χρόνια προέκυψε η σχέση πολύ ξαφνικά. Για ένα διάστημα δεν βρισκόμαστε, στην εφηβεία απομακρυνθήκαμε, γιατί είχαμε τις δικές μας παρέες. Δεν είχαμε βρεθεί για πολλά χρόνια.

Πριν τον θαύμαζα, και τον θαυμάζω ως αθλητή, άνθρωπο και προσωπικότητα, πέρα από την επαγγελματική του πορεία. Είναι πολύ θετικός, πάντα θα βρει τη διάθεση να δει τα πράγματα από την καλή τους πλευρά. Έχει και πολύ έντονο χιούμορ», έχει πει η Ιζαμπέλλα Φούλοπ για τον σύντροφό της.