Σταυρούλα Χρυσειδή: Οι δηλώσεις για το νέο κύκλο του Survivor - «Η συμβουλή μου σε αυτούς που θα μπουν είναι...»

Θα συμμετέχει και η ίδια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σταυρούλα Χρυσαειδη μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool σήμερα Τετάρτη 28/8 για το νέο κύκλο του Survivor που έρχεται στον ΣΚΑΙ (δείτε το trailer με τον Γιώργο Λιανό). Όπως ξεκαθάρισε η ίδια δεν θα συμμετέχει, ωστόσο έδωσε τις συμβουλές της στους νέους παίκτες.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή για το Survivor

«Σίγουρα θα είμαι στην Ελλάδα τον χειμώνα. Θεωρώ ότι θα είναι ένα καινούργιο παιχνίδι και νομίζω ότι πρέπει, να είναι φρέσκα πρόσωπα μέσα και θεωρώ ότι έτσι θα πάει πολύ καλά. Έμαθα κιόλας ότι θα είναι πολύ μικρότερο το χρονικό διάστημα, οπότε κι αυτό είναι πολύ καλό και για το παιχνίδι και για τον κόσμο, γιατί από ένα σημείο και μετά κουράζει. Οπότε, το τρίμηνο είναι μια χαρά. Θα το δω μόνο από το σπίτι, σίγουρα.

Η συμβουλή μου σε αυτούς που θα μπουν είναι ο καθένας να είναι ο εαυτός του, να το ζήσει τέρμα και να μην φοβηθεί τίποτα. Εκεί μέσα ανακαλύπτεις έναν εαυτό που δεν περιμένεις ότι έχεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή για το Survivor.

Οι αλλαγές που θα δούμε

«Θα ρίξω κάποια πράγματα στο τραπέζι. Θα δούμε ένα Survivor λίγο μικρότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει των 6 μηνών. Γυρίζει στις ρίζες του και αν δεν είσαι αποφασισμένος να πεινάσεις και να περάσεις αρκετά άσχημα καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις από την τηλεόρασή σου. Είναι κάτι που θα εφαρμοστεί πάση θυσία. Δεν έχουμε κλειστά μάτια και αυτιά σε αυτό που λέει ο τηλεθεατής και η αντίδραση ήταν άμεση και προσπαθούμε να βάλουμε πάλι βάση στη μέθοδο της επιβίωσης. H επιβίωση έχει πολλά πράγματα και στρατηγική.

Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα υπάρξουν Διάσημοι και Μαχητές. Θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις. Παλιούς παίκτες δεν θα δούμε όσο και αν τους αγαπώ και έχω συνδεθεί μαζί τους. Θα υπάρξουν χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί. Όντως θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δεν θα υπάρχει όριο ηλικίας και μπορεί να ζήσουμε σκηνικά Δαβίδ με Γολιάθ», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Όλα τούμπα! Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή που θα ξενερώσει τους τηλεθεατές!