Στέλιος Διονυσίου: Έγινε πατέρας σε δίδυμα κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο με την σύζυγό του

Έχει ακόμα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της μαιευτικής κλινικής Ρέα. Ο Στέλιος Διονυσίου έγινε πατέρας ξανά με την σύντροφο του να φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Η κλινική δημοσίευσε φωτογραφίες του τραγουδιστή με την σύντροφό του μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο. Μητέρα και κόρες χαίρουν άκρα υγείας και πλέον βρίσκονται στο σπίτι τους.

«Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, Αγνή Καλουμένου, έζησαν ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας Τόσο η μητέρα, όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας, όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους, κ. Τρύφος Δημήτριος» αναφέρει η ανακοίνωση του μαιευτηρίου.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από τον γάμο του αδερφού του Στέλιου Διονυσίου - Η νύφη είναι πρώην παίκτρια του Greek Idol

Να σημειώσουμε πως ο Στέλιος Διονυσίου έχει ακόμα δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Μαζί με την μητέρα τους ωστόσο μένουν στο εξωτερικό.

«Τα παιδιά μου έφυγαν από την Ελλάδα πριν 6 χρόνια, αλλά μιλάμε τακτικά. Με την πρώην σύζυγό μου, Μαριλίτα, μιλάμε πιο συχνά γιατί εκείνη μου λέει τα παράπονα και τι κάνουν τα παιδιά. Είμαστε μαζί για τα παιδιά, αν και έχουμε χωρίσει. Έχει κατανόηση. Τα δύο χρόνια που δε δουλεύαμε δεν μπορούσα να στέλνω τα ίδια χρήματα με πριν.

Παλιότερα δεν μπορούσα να διαχειριστώ την σκέψη ότι ένας νέος άνθρωπος θα έμπαινε στο σπίτι που ζουν τα παιδιά μου. Έβγαινα από τα ρούχα μου. Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία. Γνώρισα πρόσφατα τον σύντροφο της πρώην συζύγου μου. Μόλις τον γνώρισα, ηρέμησα», είχε πει σε συνέντευξή του.