Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έπιασα την κοπέλα του επ'αυτοφώρω! Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα»

Το είπε για πρώτη φορά και με λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη όπου και αποκάλυψε τη στιγμή που έπιασε πρώην σύντροφό του να τον απατά. Όπως εξομολογήθηκε είχε πολύ άσχημη αντίδραση, γεγονός για το οποίο δεν ένιωσε όμορφα.

Ο λόγος για τον Άκη Δείξιμο, ο οποίος όπως αποκάλυψε στην συνέχεια συγχώρησε την τότε σύντροφο του και έμειναν μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια όπου και τον απάτησε ξανά.

Η αποκάλυψη του Άκη Δείξιμου για την απιστία πρώην συντρόφου του

«Μου έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον. Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις χέρια και πόδια. Δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα, απλά την σπας. Έσπασα την πόρτα και βγήκα εκτός εαυτού. Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα από το σπίτι. Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό.

Αντέδρασα άσχημα κι ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα. Τη συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή με την πιο έντονη αντίδρασή μου. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι», αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος.

Δείτε επίσης: Άκης Δείξιμος για την δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα: «Έχουμε δρόμο, ο αδελφός μου είναι καλύτερα και τον στηρίζω…»