Στέφανος Κασσελάκης: «Θα υπάρχει μία μελιτζάνα με ξινόχοντρο...» - Η σεφ που έφτιαξε το μενού για την γαμήλια δεξίωση, αποκαλύπτει

Όλα έτοιμα για την λαμπερή δεξίωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την γαμήλια δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του Τάιλερ Μπακμπέθ. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Αμερική έχει ετοιμάσει ένα τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σήμερα 28/8 θα φτάσουν οι καλεσμένοι στα Χανιά και η γιορτή αυτή θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο.

Η σεφ, Αργυρώ Σταματάκη που ετοίμασε το μενού για τους καλεσμένους του ζεύγους, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα τα πιάτα που έχει φτιάξει και έχουν επιλέξει για να σερβίρουν στο επίσημο τραπέζι.

Οι αποκαλύψεις για το μενού στην δεξίωση γάμου Κασσελάκη - Μακμπέθ

«Το μενού θα έχει διάφορα από τοπικές γεύσεις, παραδοσιακά και προϊόντα του τόπου μας και της περιοχής μας. Θα χρησιμοποιήσουμε αρνί της περιοχής από το οροπέδιο του Ομαλού και γραβιέρα. Βότανα από το Βοτανικό Πάρκο μέσα, ξινόχοντρο που είναι σιτάρι με γάλα από το οροπέδιο.

Όλες οι γεύσεις και τα προϊόντα είναι του τόπου μας. Να πω ακριβώς ότι θα υπάρχει μία μελιτζάνα με ξινόχοντρο, γραβιέρα, το ψωμάκι που ψήνουμε στο δικό μας ξυλόφουρνο εδώ πέρα με ελαιόλαδο της περιοχής. Θα υπάρχει βραστό με μέλι και χοντρό αλάτι από τη νότια Κρήτη. Τέτοιες γεύσεις όλες σε μπουκίτσες, που η καθεμία θα κάνει έκρηξη γεύσεων στο στόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Σταματάκη.

Δείτε επίσης: Τι απαγόρευσαν από τους καλεσμένους τους στην γαμήλια δεξίωση Κασσελάκης - Τάιλερ;

Τι έχουν κανονίσει για το γλέντι

  • Την πρώτη ημέρα, δηλαδή αύριο, στις 19:00 οι οικογένειες θα δειπνίσουν με θέα τη θάλσσα απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στην υπέροχη βεράντα του Παλλάς. Στις 22:00 θα ακολουθήσει πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.
  • Την Πέμπτη 29/8 το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο για τους 150 καλεσμένους, οι οποίοι θα μποροών να περιηγηθούν στην πόλη.
  • Την Παρασκευή Στέφανος και Τάιλερ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης. «Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 05:00 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους», αποκαλύφθηκε στην εκπομπή. Θα γίνει στον Βοτανικό κήπο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στο εστιατόρειο του κήπου.
  • Το Σάββατο 1/9 θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο πάρτι στο beach bar, Cabana Mare.