Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτό έκανα και πέρυσι, που πέρασα μία πολύ δύσκολη στιγμή! Με βοήθησε...»

Η νέα σελίδα στη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και τη Μαίρη Καράμπελα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Summer's Cool (δείτε πότε ρίχνει αυλαία) αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε πέρσι το καλοκαίρι από την οποία ωστόσο βγήκε πιο δυνατή.

Η εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη

«Στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου 100%. Δεν θα σου δείξω κάτι άλλο, είμαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος. Αν δεν είμαι καλά μέσα μου, θα το μοιραστώ. Αυτό έκανα και πέρυσι, που πέρασα μία πολύ δύσκολη στιγμή. Με βοήθησε πάρα πολύ που τη μοιράστηκα. Επιπλέον, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια και χειρότερα από εμένα. Έτσι, προχώρησα, σκέφτηκα πολύ γρήγορα ξανά θετικά κι άρχισαν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξή της.

Και συνέχισε για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο: «Όταν με συναντούν οι άνθρωποι στον δρόμο, μου μιλούν με πολύ όμορφο τρόπο, αναφέρονται στην εκπομπή. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει. Αισθάνομαι ότι προσφέρω κάτι στον κόσμο και εισπράττω τη θετική τους ενέργεια κι αυτό είναι σπουδαίο».

Μαριάντα Πιερίδη

Να σημειώσουμε πως πέρσι, όταν η Μαριάντα Πιερίδη παρουσίαζε ξανά καλοκαιρινή εκπομπή δέχτηκε στον αέρα μερικά μηνύματα για τον τότε σύζυγό της που την τάραξαν και όπως είχε δηλώσει ήταν αιτία χωρισμού (δείτε τι είχε πει για το περιστατικό και τις αποκαλύψεις που της έγιναν).

Μπορεί να του έδωσε μια ευκαιρία και για αρκετούς μήνες να προσπαθούσαν να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους, αφού ήταν πολλά χρόνια μαζί και παντρεμένοι, ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν απέδωσε καρπούς και τελικά πήραν διαζύγιο.

Σήμερα διατηρούν μια καλή σχέση ενώ είναι και συνεργάτες. Από την άλλη, η Μαριάντα έχει προχωρήσει τη ζωή της και πλέον είναι σε σχέση με επιχειρηματία έχοντας βρει και πάλι τον έρωτα.