Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση με το νεκρό γάτο της - «Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου!»

Μόνο όποιος έχει κατοικίδιο μπορεί να καταλάβει...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση με το νεκρό γάτο της - «Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου!»

Αν δεν είσαι σκυλομάνα ή γατομάνα είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσεις τι περνάει τις τελευταίες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Για όσους δεν γνωρίζουν πριν από λίγες ημέρες κάποιος έριξε φόλα στον γάτο της, τον Μέλιο και τώρα η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη θρηνεί (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση που είχε κάνει τότε).

Απαρηγόρητη, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποχαιρέτησε δημόσια τον γάτο της. Το κείμενο που συνόδευε την ανάρτησή της, γεμάτο πόνο.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο όνειρο, ότι θα ξυπνήσω και θα είσαι εκεί να με περιμένεις… Πριν 5 μέρες ήρθα να σε δω και σου είπα “Μέλο τα λέμε σε λίγες μέρες”…

Που να φανταστώ ότι θα γυρίσω και δεν θα είσαι εκεί… δεν θα είσαι εκεί να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε όπως κάθε φορά! Γιατί όσο τρελό κι αν ακούγεται εσύ δεν ήσουν γάτος, ήσουν άνθρωπος, σου μίλαγα και απαντούσες, με κοίταζες και ήξερα τι θες, άκουγες το αμάξι μου και ερχόσουν στην πόρτα να με πάρεις! Αλλά πλέον δεν θα είσαι εκεί…

Και τι δεν θα έδινα να ξανά δω αυτά τα μουτράκια, να ακούσω αυτό το γουργούρισμα, να σε ξανά πάρω αγκαλιά… Πόσο σκληρό και άδικο αυτό που συνέβη! Πως την πάτησες έτσι ρε Μέλο;

Ακόμα και τώρα που γράφω όλα αυτά, νιώθω ότι δεν έχεις φύγει, νιώθω ότι κάπου θα σε ξανά δω! Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου! Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Εις το επανιδείν Μέλο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.


Το νέο μέλος στην οικογένεια

Λίγο μετά την παραπάνω ανάρτηση, η Μαριαλένα με story αποκάλυψε πως βρήκε ένα νέο γατάκι που είναι ίδιο με τον Μέλιο και το ονόμασε Μέλι.

«Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται... την επόμενη μέρα που έφυγε ο Μέλο μου ήρθε αυτό το πλασματάκι στο χαλάκι της εξώπορτάς μας! Τυχαίο; Ή το έστειλε ο Μέλο; Όπως και να έχει από εδώ η δεσποινίς Μέλι»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη νέο μέλος στην οικογένεια