Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μαρμάρινο τζάκι και ξύλινο πάτωμα - Η φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της με τους δυο της γιους

Ο Βλάσσης και ο Βασίλης αγκαλιά με την μαμά τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@konstantinaspyropoulou
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ήταν εξαφανισμένη από τα social media αφού όπως αποκάλυψε και η ίδια έχουν περάσει αρκετά δύσκολα σαν οικογένεια τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά όπως όλα δείχνουν πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινή της ρουτίνα.

Αφού, λοιπόν, εχθές μαγείρεψε για τα παιδιά και τον άντρα της (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πήγε γυμναστήριο, επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά των τριών αντρών που πλέον πρωταγωνιστούν στην ζωή τους: Του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και των δυο αγοριών τους.

Μάλιστα, η άλλοτε παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπα από το σαλόνι του σπιτιού της. Εκείνη, αγκαλιά με τα παιδιά της πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το όνομα του δεύτερου παιδιού

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσιάστρια λίγο μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της αποκάλυψε πως θα τον ονομάσουν Βασίλη. «Έχουμε σκεφτεί το όνομα. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάει με τον μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζω όλους μαζί»