Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ισπανία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Με φλατ παπούτσια και σχεδόν άβαφη η παρουσιάστρια

Ένα άλλο πρόσωπο της Κατερίνας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Είναι μια από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που φημίζεται για τις γκράντε εμφανίσεις της. Της αρέσει πολύ να περιποιείται στο έπακρο τον εαυτό της είτε για να εμφανιστεί στην εκπομπή της στον ALPHA, Super Κατερίνα, είτε για να βγει βόλτα για έναν καφέ. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει ανοιχτά πολλές φορές πως έχει κάνει πράγματα στο σώμα και το πρόσωπό της που αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και είχε μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα τα ξαναέκανε και πως θέλει από εδώ και πέρα να μην κάνει υπερβολές, να είναι όσο πιο απλή μπορεί!

Η σχέση της, δε, με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή φαίνεται πως της έχει κάνει πάρα πολύ καλό γιατί πραγματικά λάμπει ολόκληρη! Τα τελευταία 24ωρα, μάλιστα, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ισπανία και μέσα από κάποια στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε στην πιο απλή και υπέροχη version της!

Με τζιν σετ κι ένα απλό λευκό t-shirt, sneakers και το μαλλί κοτσίδα η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε κάτω από τον ήλιο του Σαν Σεμπάστιαν και νομίζουμε πως... έχει ότι θα ήθελε, δεν της χρειάζεται κάτι άλλο!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου


Μπορεί σε λιγότερο από μήνα η παρουσιάστρια να επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πίσω στην Αθήνα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα ταξίδια δεν θα σταματήσουν αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα Σαββατοκύριακα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει το αεροπλάνο και εξαφανίζεται σε κοντινούς προορισμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό!