Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Τι απαγόρευσαν από τους καλεσμένους τους στην γαμήλια δεξίωση

Τους έχουν ειδοποιήσει όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αύριο 28/8 ξεκινάει το τετραήμερο γλέντι για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ. Όλα είναι έτοιμα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που θα καταφτάσουν στην Κρήτη για να γιορτάσουν μαζί τους (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερών).

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει ειδοποιήσει και τους 150 καλεσμένους για την απαγόρευση που θα ισχύει την ημέρα που θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αγάπης και γενικά των πολύ προσωπικών τους στιγμών.

Η απαγόρευση Κασσελάκη - Μακμπέθ

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Η βραδιά κοστίζει 2.300 ευρώ! Φωτογραφίες από την βίλα που θα γιορτάσουν τον γάμο τους

Η ομάδα που ετοίμασε την όμορφη δεξίωση και όλες τις λεπτομέρειες ανακοίνωσε στους καλεσμένους πως απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών τηλεφώνων και η λήψη φωτογραφιών και βίντεο καθώς επιθυμούν να μην βγει τίποτα στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, έχεικ απαγορευτεί και η κάλυψη από τα ΜΜΕ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη. Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

Για την στιγμή που έκανε coming out, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου. Και με υποτροφίες και με σχολίο και οικονομικά... Άρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια των γονιών μου δεν ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου είναι ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω.

Το είπα, λοιπόν, στην μητέρα και τον πατέρα μου.. Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Είχα έρθει στη μέση μίας δύσκολης επιχειρηματικής διαπραγμάτευσης, αλλά παρόλα αυτά είχα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βγούμε για τα γενέθλιά του. Εκεί που ήμασταν, λοιπόν, στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος για δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα, τα οποία θεωρούσε άδικα προς το πρόσωπό μου, άσχετα δηλαδή, και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει.

Τότε το είπα στη μητέρα μου και της είπα "κι αυτή η σχέση είναι με αγόρι;". Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη εκείνη τη στιγμή. Μου είπε "Τι είπες;". Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά, γενικά. Τότε δεν είχα σχέση, αλλά είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς την υπόλοιπή σου ζωή, σπανίζει αυτό. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό».