Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διασκέδασε σε συναυλία της Ελένης Φουρέιρα λίγες ημέρες πριν το γάμο της

Ο χορός και τα τραγούδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμfωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη. Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν κάνει καμία αναφορά, ωστόσο, συνεχίζουν τις διακοπές τους στο όμορφο νησί (δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες).

Το ζευγάρι που βιώνει έναν όμορφο έρωτα θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή ώστε να την προστατεύσει. Άλλωστε, η δημοσιογράφος σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει πως αυτή τη σχέση της δεν θέλει να την εκθέσει όπως την προηγούμενη.

Το παρτάρισμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε συναυλία της Ελένης Φουρέιρα

Το βράδυ της Δευτέρας 26/8 λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε με την παρέα της στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στα Χανιά και δεν σταμάτησαν να χορεύουν αλλά και να τραγουδάνε. Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα βίντεο στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν έχει πει: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».