Κλέλια Ρένεση: «Πηγαίνουμε με την κόρη μου στη Γαύδο για δύο μήνες χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα»

Η εξομολόγηση για το μεγάλωμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κλέλια Ρένεση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμηλή Πτήση" και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Σαμιώτη στο Ioanian TV. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόρη της, Κοραλία, αναφέροντας τον τρόπο που θέλει να την μεγαλώσει σε μια προσπάθεια να την κάνει να αγαπήσει την φύση και να μην βρίσκεται συνέχεια μέσα στο τεχνητό της κοινωνίας.

Η εξομολόγηση της Κλέλιας Ρέναση για την κόρη της

«Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ότι μπορώ. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Το οδηγώ προς τη φύση για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί.

Προσπαθώ να της διδάξω τους δρόμους και τα μονοπάτια που αργότερα θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν θα χαθεί. Τα social media είναι ένα πανηγύρι. Εγώ δεν θέλω να μου βάζουν κανόνες, δεν μου αρέσει αλλά το μεγάλωμα του παιδιού θέλει κανόνες και όρια, για το ίδιο πάνω απ’ όλα, γιατί χάνεται» εξομολογήθηκε η Κλέλια Ρένεση για την κόρη της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή).

Σχετικά με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον πατέρα του παιδιού της, η Κλέλια Ρένεση έχει πει: «Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου τον Manu Chao, ότι κάνουμε παιδί με τον Μανού… Το είπαν μία, δύο, τρεις. Ότι παντρευτήκαμε κιόλας, γέλασα πάρα πολύ. Η σχέση μου με αυτόν τον άνθρωπο είχε βασιστεί στα διαμάντια, είναι ξεκάθαρο.

Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο που κατάλαβα -ανακοινώνω τη γέννηση του παιδιού μου, βρισκόμουν και σε ένα σίριαλ με μεγάλη απήχηση, φούσκωνε η κοιλιά, έπρεπε να εξηγήσω κι εγώ. Είπα ότι το παιδί μου κάποια στιγμή θα μεγαλώσει, οπότε έπρεπε να το εξηγήσω. Ο Manu Chao δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού, ούτε ο συμβίος μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου πνευματική, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε».