Δανάη Μπάρκα: Με στράπλες μπικίνι και παρεό στη μέση - Η νησιώτικη φωτογραφία από την Σέριφο

Δεν έχουν τέλος οι διακοπές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεν έχουν τέλος οι διακοπές της Δανάης Μπάρκα. Η παρουσιάστρια που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA με την εκπομπή Πάμε Δανάη (δείτε το teaser trailer), βρίσκεται στην όμορφη Σέριφο, ένα από τα αγαπημένα της νησιά στην Ελλάδα.

Στο προφίλ της στο Instagram έχει κάνει πολλές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και το σκύλο της που όποτε μπορεί τον παίρνει παντού μαζί της.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, μοιράστηκε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, ποζάροντας στο σπίτι που μένει με θέα την θάλασσα και την ίδια με στράπλες μπικίνι και παρεό.

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μπικίνι

«Εδώ ας σταθώ. Κι ας δω κ’ εγώ την φύσι λίγο.
Θάλασσας του πρωιού κι ανέφελου ουρανού
λαμπρά μαβιά, και κίτρινη όχθη· όλα
ωραία και μεγάλα φωτισμένα.

Εδώ ας σταθώ. Κι ας γελασθώ πως βλέπω αυτά
(τα είδ’ αλήθεια μια στιγμή σαν πρωτοστάθηκα)·
κι όχι κ’ εδώ τες φαντασίες μου,
τες αναμνήσεις μου, τα ινδάλματα της ηδονής.»
Κ.Κ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης τη Δανάη Μπάρκα.


Να σημειώσουμε πως η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν στην Σέριφο και όταν είχε ξεσπάσει φωτιά στο νησί. Για αυτό είχε μιλήσει στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη.

«Εγώ είμαι καλά. Πέρασα δύσκολα το Σαββατοκύριακο συναισθηματικά. Υπάρχουν άνθρωποι... Μη τα μεγαλοποιώ εγώ επειδή το αισθάνθηκα δύσκολο. Υπήρχαν άνθρωποι που πέρασαν πολύ πιο δύσκολα σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από 50 φωτιές μάθαμε και ακούσαμε. Εγώ έτυχε να είμαι στη Σέριφο, στο νησί που πάω από τότε που ήμουν σχολείο. Ήταν πολύ σοκαριστικό το ότι στις 6 η ώρα είδαμε πάνω ψηλά στο βουνό μια μικρή φλογίτσα και ξαφνικά σε δύο ώρες πήγε σε όλη την απέναντι πλευρά. Εκκενώθηκαν τα σπίτια. Μας έστειλαν μηνύματα να φύγουμε από τα σπίτια που είχαμε νοικιάσει. Ευτυχώς είχα φίλους στο νησί και με φιλοξένησαν. Ήταν πολύ σοκαριστικό.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι ένα νησί το να έχει σε μια χώρα με αυτές τις θερμοκρασίες και τις φωτιές να έχει μόνο 2 μόνιμους πυροσβέστες και δυο εποχιακούς με δυο πυροσβεστικά οχήματα ένα μεγάλο και ένα τύπου αγροτικό είναι το πιο σοκαριστικό. Οι περιουσίες των ανθρώπων καταστράφηκαν... Είναι πολύ άσχημο. Να αγαπάμε τον τόπο μας. Ήρθαν αμέσως η βοήθεια. Ήρθαν ελικόπτερα, δυο αεροπλάνα, ήρθε βοήθεια από την Σύρο. Είχε 9 μποφόρ ήταν πολύ δύσκολο. Ήρθαν δυο οχήματα από Αθήνα.. αλλά δυστυχώς ο αέρα ήταν απρόβλεπτος», είπε η Δανάη Μπάρκα.