Χαρές για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Η φωτογραφία με την κόρη τους

Οι ευχές για τα γενέθλια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Ράντου είναι παντρεμένη από το 1994 με τον τραγουδιστή της ροκ και έντεχνης μουσικής Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. Χθες 26/8 λοιπόν, η μοναχοκόρη τους είχε τα γενέθλια της.

Η μητέρα της που είναι συχνή των social media και συγκεκριμένα του Facebook, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της και μέσα από ανάρτηση που πραγματοποίησε. Η Νικολέτα που είναι το καμάρι τους και η μεγάλη τους αδυναμία έγινε 28 ετών.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τα γενέθλια της κόρης της

«Σαν σημερα, πριν καποια χρονια στις 11.10 ωρα ελλαδας ειχαμε τα γεννητουρια της. Ταπεινα ευγνωμων και βαθια περηφανη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ελένης Ράντου - «Αν η μητέρα μου ζητούσε να την αποσυνδέσω, θα της έλεγα...»

«Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”. Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ», είχε εξομολογηθεί η Ελένη Ράντου για το μεγάλωμα της κόρης της.

«Πάνω από το ταλαντούχα, αυτό που θαυμάζω σε αυτό το παιδί είναι ότι έχει τέτοια περηφάνεια που δεν καταδέχτηκε να πάρει τίποτα από μας, που δε θέλει να εμφανίζεται ως παιδί των γονιών της. Γι’ αυτό και δοκιμάζει κι όλο αυτό…» είχε πει η δημοφιλής ηθοποιός για την κόρη της, Νικολέττα σε άλλη συνέντευξή της.