Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με λευκά ντουλάπια και γκρι τοίχο - Φωτογραφίες από την κουζίνα του σπιτιού της με το γιο της

Έτσι περνάει την καθημερινότητα της με δυο παιδιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογένεια του με τον γιο όμορφο τρόπο, με την απόκτηση των παιδιών τους. Έγιναν ζευγάρι το 2020 ενώ 2 Οκτωβρίου 2022 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο (δείτε φωτογραφίες). Ο γιος τους Βλάσσης ήρθε στη ζωή στις 3 Ιανουαρίου 2023, ενώ ο Βασίλης στις 2 Ιουλίου 2024.

Από εκείνες τις ημέρες η ζωή της άλλαξε. Απέχει από την τηλεόραση θέλοντας να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας της και να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, ενώ λατρεύει τα οικογενειακά ταξίδια όταν οι συνθήκες τους το επιτρέπουν.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο με δυο αναρτήσεις αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο σπίτι της με τα παιδιά της να μαγειρεύουν. Παράλληλα μας έδειξε και την εντυπωσιακή και μοντέρνα κουζίνα που έχει στο σπίτι της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Φυσικά βοηθός της ήταν ο γιος της Βλάσσης!

Φωτογραφίες από την κουζίνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κουζίνα σπιτιού

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Οι τρεις τους μένουν σε ένα σπίτι στη Βούλα, κοντά στη μεζονέτα στην οποία έμενε όσο βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία, και εκεί περνούν τον χρόνο τους όλοι μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Είναι ένα διώροφο κτίριο, με ξύλινη σκάλα που οδηγεί στους υπόλοιπους χώρους, ενώ γενικότερα όλα τα δωμάτια φαίνεται πως δεν έχουν έντονα χρώματα και κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Υπάρχει ολόκληρο δωμάτιο γκαρνταρόμπα για την παρουσιάστρια, πέρα από το μίνιμαλ υπνοδωμάτιό της που μοιράζεται με τον καλό της, ενώ την παράσταση κλέβει το δωμάτιο του μωρού, το οποίο έχει ιδιαίτερη ζωγραφιά στον τοίχο με θέμα την φύση και τα ζώα.