Τατιάνα Μπλάτνικ: «Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές, ένας χρόνος...» - Η μακροσκελής ανάρτηση και η εξομολόγηση

Μήνες μετά το διαζύγιο από το Νικόλαο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν έκπληξη έσκασε ο χωρισμός της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα, ακολούθησαν πολλές φήμες σχετικά με τους λόγους που πήραν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, με μερικές να κάνουν λόγου για τρίτα πρόσωπα. Οι ίδιοι ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Μήνες λοιπόν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, η Τατιάνα Μπλάτνικ με ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και μια φωτογραφία, μίλησε για το νέο της εαυτό και τη νέα αρχή και τις αλλαγές στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ

«Χαρούμενη που είμαι πίσω στο "χαλάκι" μου.

Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν ένας χρόνος αλλαγών, ένας χρόνος προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες αγκάλιασα λόγω της δουλειάς & της ομάδας με την οποία περιβάλλομαι.

Ωστόσο, ξέχασα κάπως ένα πράγμα: ναι, κατάφερα να μείνω συνεπής με την άσκηση μου, πειθαρχημένος με τη ρουτίνα μου, πιστός στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα αλλά όσα ξέχασα καθώς περνούσε ο χρόνος - τα όριά μου και ότι ο "νέος εαυτός μου" χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές. Άρχισα να ακούω όλους τους άλλους τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και αν εμφανίζεσαι για 30’ και κάνεις διατάσεις σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λες ότι θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου κάντο, αν όχι σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανος φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή νου, σώμα και πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή.

Σήμερα, απλά με το να μου απαντήσετε, το χαμόγελό μου επέστρεψε. Μόνο εσύ ξέρεις τι ανάβει την ψυχή σου.. για μένα είναι απλό- νιώθω υγιής, παθιασμένος & στοχευμένος. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους "δικούς μου")», έγραψε στην ανάρτηση της η Τατιάνα Μπλάτνικ.