Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τέλος οι Παξοί και επιστροφή στην Αθήνα - Οι φωτογραφίες από το εξοχικό του στο νησί

Η συγκινητικά ανάρτηση που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε λίγες ημέρες το καλοκαίρι τελειώνει και όλοι σιγά σιγά γυρνάνε στην κλασική καθημερινότητα. Έτσι λοιπόν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφυγε από τους Παξούς τόσο καταγωγή του αλλά και το νησί όπου έγιναν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro που προβάλλεται στο MEGA.

Την αποκάλυψη πως οι διακοπές του τελείωσαν και επιστρέφει στην Αθήνα έκανε με φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από την καθημερινότητα του στο νησί μαζί με οικογενειακά πρόσωπα και καλούς φίλους.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τους Παξούς

Μετά από μια απαιτητική σεζόν γεμάτη γράψιμο και γυρίσματα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο. Απόλαυσε τις βουτιές στη θάλασσα και τις βόλτες με το σκάφος στο Ιόνιο, τα νόστιμα ελληνικά φαγητά αλλά και την χαλάρωση του νησιού που τόσο αγαπάει.

«Επιστροφή. Back to Athens!!!..Φρούτα, χωριάτικη, θάλασσα και βιβλίο..(και κούρεμα) Summer moments», έγραψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Τα σχόλια όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαν την βροχή, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον αποθεώνουν τόσο για την γοητεία του όσο και για το ταλέντο του, αφού ο Maestro - που έχει μπει στο netflix - έχει σημειώσει μια τεράστια επιτυχία.

Το σχόλιο ωστόσο που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν εκείνο του Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος με άπλετο χιούμορ του έγραψε «Αν δεν ανέβαζες την δεύτερη φωτογραφία παρά μόνο την πρώτη θα πίστευα ότι πιλοταρεις αεροπλάνο».

Δείτε επίσης: Σπάνια φωτογραφία του Παπακαλιάτη αγκαλιά με τον πατέρα του και τον αδερφό του στην Σαντορίνη


Να σημειώσουμε πως στους Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει και το δικό του ξενώνα ο οποίος είναι... το σπίτι του.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για το πατρικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο νησί από το 1780. Τα τελευταία 22 χρόνια, όμως, επεκτάθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί ταυτόχρονα και ως ξενώνας. Ονομάζεται "Bay View Villas" και πήρε το όνομά του από τη εντυπωσιακή και γαλήνια θέα που έχουν τα δωμάτια στο λιμάνι.

Το εσωτερικό του είναι πολύ ιδιαίτερο, με κύριο χαρακτηριστικό του το παραδοσιακό στοιχείο. Ο ξενώνας, δηλαδή, διατηρεί την αισθητική μιας άλλης εποχής, απόλυτα συνυφασμένη με τη ματιά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, αλλά και της αγαπημένης του μητέρας, της Βίλλυς Μαλάμη. Εκείνη είναι, άλλωστε, το πρόσωπο που διαχειρίζεται τις βίλες αυτές και περνάει εκεί έξι μήνες τον χρόνο μαζί με τη νησιώτισσα γιαγιά Μίκα, εφόσον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γιου της δεν το επιτρέπουν.

«Η ομορφιά στους Παξούς είναι αδιαπραγμάτευτη», έχει δηλώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το μέρος αυτό.

Παπακαλιάτης περιοδικό youΠαπακαλιάτης ξενοδοχειοΠαπακαλιάτης ξενοδοχειο ΠαξούςΠαπακαλιάτης megaΠαπακαλιάτης maestro

Το σπίτι του στο Ψυχικό

Ο ηθοποιός μένει κανονικά στο Ψυχικό, σε ένα πολύ cozy χώρο, με ζεστά χρώματα και vintage πινελιές. Στο κέντρο του σαλονιού του υπάρχει ένα τεράστιο τζάκι, πάνω από το οποίο αντί για τηλεόραση βρίσκεται ένα μεγάλο ρολόι, από άλλη εποχή θα έλεγε κανείς. Στον χώρο γενικότερα κυριαρχεί το ξύλο, το καφέ, το πορτοκαλί και το κόκκινο χρώμα, ενώ είναι φανερό πως ο ίδιος προτιμά να βρίσκεται σε ένα μέρος με ζεστό και χαμηλό φωτισμό.

Χαρακτηριστικό της κατοικίας του είναι η επιβλητική βιβλιοθήκη, αλλά και τα έπιπλα και αντικείμενα που δίνουν μία εντελώς διαφορετική αύρα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σαλόνι

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπίτι

Χριστόφορος Παπακαλιάτης βιβλιοθήκη