Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους...» - Η απαγόρευσή του λίγο πριν τον γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ

Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να παντρευτούν και στην Ελλάδα. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Η δεξίωση θα γίνει στον Βοτανικό Κήπο, που βρίσκεται στο χωριό Φουρνέ. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση περίπου 200 στρεμμάτων, γεμάτο με βότανα, φυτά και ζώα της κρητικής γης. Είναι ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που προσφέρει γεύματα με τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές.

Το προσκλητήριο είναι μινιμάλ, με τα απολύτως απαραίτητα όπως τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες. Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται στο προσκλητήριο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ που παρουσίασε το ΜΕGA.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Μαζεύει χρήματα με τον Tyler McBeth σε ιστοσελίδα για τον γάμο τους - Τι συμβαίνει

Μια ανακοίνωση βέβαια λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω!

Ο Στέφανος Κασσελάκης παγορεύει τη δημοσιογραφική κάλυψη στον γάμο του

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες»