Δανάη Μιχαλάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και θέα το ηλιοβασίλεμα

Έτσι περνάει το πρώτο καλοκαίρι με το παιδί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για την Δανάη Μιχαλάκη. Ήταν το πρώτο μαζί με την κορούλα της που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο και γέμισε ευτυχία την καθημερινότητα της. Με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου ολοκλήρωσαν την οικογένεια τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Φέτος λοιπόν η ηθοποιός έκανε καλοκαιρινές διακοπές έχοντας συνεχώς στην αγκαλιά της την κόρη της η οποία της έχει "κλέψει" την καρδιά και το μυαλό. Δεν χορταίνει τα χάδια της και τα παιχνίδια τους στην παραλία και στο σπίτι.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή κοινής τους φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, μαμά και κόρη πόζαραν στην παραλία με θέα το ηλιοβασίλεμα που "έσκαγε" πάνω στη θάλασσα και γέμισε τον ουρανό απίστευτα χρώματα.

Η φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη με την κόρη της στην παραλία

Αυτό όπως αποκάλυψε η Δανάη Μιχαλάκη είναι το πρώτο ηλιοβασίλεμα της κόρης της και ένα από τα πιο όμορφα της ίδιας...

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους - Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Σχετικά με την καθημερινότητα της μετά την απόκτηση της κόρης της, αλλά και για το γεγονός πως έχει αλλάξει η ζωή τους με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη έχει πει:

«Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι τέλεια, κάτι το απερίγραπτο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλά πρέπει να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις όνειρα, ότι είναι ο κατάλληλος και ότι μαζί του θέλεις να κάνεις οικογένεια. Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα, δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι».