Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για το τρίτο παιδί - «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»

«Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για το τρίτο παιδί - «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Summer's Cool σήμερα Δευτέρα 26/8. Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα της οικογένειας της, περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο της παιδάκι, διανύοντας τους τελευταίους μήνες της κύησης.

Μίλησε μεταξύ άλλων και για την περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι, όταν χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Την αποκαλύψει είχε κάνει και με φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της κλινικής με ορό στα χέρια της - δείτε την φωτογραφία - χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι έχει συμβεί.

Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για την εγκυμοσύνη της

«Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα», ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου για την κατάσταση της.

«Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

«Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», εξομολογήθηκε απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε για την τρίτη της εγκυμοσύνη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, λέγοντας: «Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια, αποφεύγω να κάνω μεγαλόπνοα σχέδια και αφήνω λίγο τη ροή να με πάει. Τώρα πια δουλεύω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύομαι ως ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι προσανατολισμένη σε αυτό το κομμάτι».