Έγκυος ηθοποιός που έπαιξε στις 8 Λέξεις και στο Έλα στη θέση μου - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στη θάλασσα

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος ηθοποιός που έπαιξε στις 8 Λέξεις και στο Έλα στη θέση μου - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στη θάλασσα

Μπορεί να έχουμε πολλούς χωρισμούς στην showbiz, ωστόσο αρκετές είναι και οι εγκυμοσύνες. Πριν από λίγα λεπτά αγαπημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στις σειρές 8 Λέξεις και Έλα στη θέση μου, θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram όπου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να ποζάρει στην παραλία όπου απολάμβανε τις βουτιές της στη θάλασσα.

Αυτή η ηθοποιός είναι έγκυος

Ο λόγος για την Ναταλία Κηρύκου, η οποία είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία και ιδρυτή νεοφυών επιχειρήσεων, Νίκο Θεοδωρόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η ηθοποιός είναι έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Δείτε επίσης: Έγκυος γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος - Αποκάλυψε με μία φωτογραφία τα ευχάριστα και το φύλο του μωρού

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό You το 2021 είχε πει για την προσωπική της ζωή «Δεν ξέρω τι σημαίνει ο γάμος για εμένα, η αλήθεια είναι πως δεν τον σκέφτομαι. Ας βρω πρώτα τον άνθρωπο και θα δούμε! Σε πάρα πολύ μικρή ηλικία ναι ονειρευόμουν να φορέσω νυφικό. Τα τελευταία 10 χρόνια, όχι ιδιαίτερα. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνοντας και γνωρίζοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους και βλέποντας φιλικά ζευγάρια, παρατηρείς πώς εξελίσσονται οι σχέσεις. Τα είχα τελείως διαφορετικά στο μυαλό μου, όλα» - δείτε το βίντεο.