Παντελής Τουτουντζής: Το συγκινητικό βίντεο από το γάμο του - Η στιγμή που φτάνει στην τελετή και το φιλί με τον σύζυγό του

Τα κλάματα την ώρα που έβγαλε το λόγο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Το συγκινητικό βίντεο από το γάμο του - Η στιγμή που φτάνει στην τελετή και το φιλί με τον σύζυγό του

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του Νάσο το Σάββατο 24/8 σε μια ρομαντική τελετή στην θάλασσα. Μετά από 18 χρόνια σχέσης και απόκτησης δυο παιδιών, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε παραλία στα Μάταλα της Κρήτης με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα.

Όλο το καλοκαίρι ο make up artist μοιραζόταν αναρτήσεις από τις προετοιμασίες για το γάμο τους δηλώνοντας πόσο ανυπομονεί για αυτή την ημέρα την οποία είχε ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια.

Το βίντεο από το γάμο του Παντελή Τουτουντζή

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο, ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε στο Instagram και το βίντεο. Πρόκειται για τα πιο ρομαντικά και συγκινητικά πλάνα της τελετής στην αμμουδιά.

Δείχνει τις προετοιμασίες στο ξενοδοχείο αλλά και τον make up arist μαζί με την κόρη τους να πηγαίνουν στο χώρο που είχαν φτιάξει ώστε να γίνει ο γάμος. Εκεί τον περίμενε ο σύζυγός του με το γιο τους. Η τελετή άρχισε και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

«Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο», είπε η Ελένη Φουρέιρα στο λόγο της.

Όταν ήρθε η σειρά του Παντελή Τουτουντζή να μιλήσει, δεν άντεξε από την συγκίνηση και ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ δάκρυα έτρεχαν και από τα μάτια των αγαπημένων τους προσώπων.

«Την άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις... Ελυτης», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.