Ξανά μαζί Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας - Οι φωτογραφίες από την εκκλησία

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια ακόμα συνάντηση φαίνεται πως είχαν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας. Το πρώην ζευγάρι που φήμες θέλουν να είναι ξανά μαζί βρέθηκε σε βάφτιση φίλου του με το γεγονός να γίνεται γνωστό μέσω φωτογραφιών που δημοσίευσαν και οι δυο στα προφίλ τους στο Instagram.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνές είναι οι συναντήσεις τους και μάλιστα φαίνεται πως είναι πιο άνετοι ο ένας με τον άλλον (δείτε φωτογραφίες), αφού στην αρχή του χωρισμού τους δεν ήθελαν να συναντιούνται καθόλου.

Οι φωτογραφίες Σχίζα - Παναγιώταρου από συνάντηση τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν σε βάφτιση όπου νονός ήταν ο καλός τους φίλος και γνωστός φωτογράφος, ο Vasileios F. Και οι δυο πόζαραν μαζί του σε φωτογραφίες.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας

Όταν είχαν ρωτήσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περί επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα εκείνη είχε απαντήσει: «Υπάρχει αυτή η φημολογία; Γράφτηκε αυτό; Έχει ειπωθεί; Δεν έχει καμιά δόση αλήθειας. Όχι, καμία σχέση».

Μετά το τέλος του βίντεο, όμως, η Μάρτζυ Λαζάρου πήρε τον λόγο αμέσως και είπε όλο νόημα: «Κάποιος ψεύδεται! Εγώ ξέρω όχι ότι είναι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο... αλλά ότι έχουν έρθει κοντά, έχουν μία επικοινωνία πάρα πολύ καλή μεταξύ τους. Όχι ότι είναι μαζί...».

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας - «Όταν χώρισα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν το είπα στο παιδί μου, το έμαθε από...»