Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της από τον Κώστα Πηλαδάκη - «Είχα δυσκολίες, αλλά...»

«Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της από τον Κώστα Πηλαδάκη - «Είχα δυσκολίες, αλλά...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Σούφλη και στο περιοδικό Vita που κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοί της).

Η εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το διαζύγιό της

"Η ροή της ζωής σε έφερε αντιμέτωπη και με ένα χωρισμό από το σύζυγό σου και πατέρα των παιδιών σου ενώ ήσουν ακόμη αρκετά μικρή, στα 29. Σκέφτηκες ότι η νέα κατάσταση θα στεκόταν εμπόδιο μελλοντικά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή", ρωτήθηκε..

Ντορέττα Παπαδημητρίου Κώστας Πηλαδάκης γάμος

Με την Ντορέττα να απαντάει: «Είναι πολύ απαιτητικό για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα, να μεγαλώνει τα παιδιά της, να εργάζεται… Είναι πολλά τα καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατά πλάσματα και το γεγονός ότι μπορούμε να κουλαντρίσουμε τόσα πολλά αποτυπώνει μια μοναδικότητα για το είδος μας.

Δεν το λέω φεμινιστικά, αλλά ρεαλιστικά. Μας έρχεται πιο φυσικά σε σχέση με τους άντρες. Είχα δυσκολίες, αλλά, επειδή είμαι εσωστρεφής, τις πέρασα σχετικά μόνη μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ ότι ήρθε η καταστροφή.

Θα διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση, όπως η δύσκολη συνθήκη ενός χωρισμού, με ψυχραιμία και σε αισιόδοξη βάση. Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς, γι’ αυτό επιλέγω να σκεφτώ θετικά. Θεωρώ ότι και ενεργειακά θα με φορτίσει καλύτερα και μεγαλύτερη δύναμη θα μου δώσει να αντεπεξέλθω».

Δείτε επίσης: Οι τρεις επώνυμες κυρίες που πέρασαν από την ζωή του Κώστα Πηλαδάκη πριν την Παναγιωτακοπούλου - Με τις δυο έχει αποκτήσει παιδιά