Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει ξανά πατέρας - «Είμαστε χαρούμενοι που στην οικογένεια μας...»

Η σύντροφος του περιμένει δίδυμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας. Σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη και το ρεπορτάζ της στην On Time, η σύντροφος του είναι έγκυος σε δίδυμα και παρόλο που ο ίδιος σε επικοινωνία με την δημοσιογράφο το διέψευσε, πρόσωπα από το κοντινό του περιβάλλον το επιβεβαιώνουν και μάλιστα το γνωρίζει και ο γιος του που είναι φαντάρος.

Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε αρκετό διάστημα στην περιφέρεια Αττικής και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον 63χρονο Γιώργο Πατούλη σε πολιτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις του. Σήμερα ωστόσο η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια - δείτε κοινές τους φωτογραφίες.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη μετά την είδηση πως θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς

Ο Γιώργος Πατούλης όπως και στο διαζύγιο του από την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη, δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και να την εκθέτει στην showbiz. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλει να σχολιάσει την εγκυμοσύνη, ενώ η σύντροφός του δεν είναι από το χώρο της τηλεόρασης.

Και ενώ όλοι ασχολούνται με την showbiz περιμένουν την πρώτη του αντίδραση, εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες με τα τρία σκυλιά που έχουν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σκύλου.

«Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που στην οικογένεια μας έχουμε τρεις πιστούς φίλους. Τον Νέμο, την Μπουμπού και την Τούφη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.