Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η αποκάλυψη μάλιστα πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έγινε μετά το μυστήριο με φωτογραφίες και βίντεο. Η τραγουδίστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της.

Τρία χρόνια αργότερα Βαγγέλης και Κατερίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ο μικρός Βύρωνας που σήμερα είναι έξι ετών. Την οικογένεια τους ολοκλήρωσαν φέτος με το δεύτερο παιδί τους, τον Νικόλα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την προστατεύσουν, βγάζοντας μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους μονάχα ότι θέλουν να δείξουν οι ίδιοι.

Επέτειος γάμου για Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλη Σερίφη

Χθες 25/8 λοιπόν, Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης γιόρτασαν την 6η επέτειο του γάμου τους. Η αποκάλυψη έγινε από funpage της τραγουδίστριας που δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους και στην συνέχεια την έκανε repost εκείνη στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: «Χωρίς να μας πιάνουν οι ντροπές...» - Η Κατερίνα Στικούδη σταμάτησε τη συνέντευξη για να θηλάσει τον 5 μηνών γιο της

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης επέτειος γάμου

Το ζευγάρι βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας ειδικά από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα παιδάκια τους. Φέτος ήταν και το πρώτο καλοκαίρι και με τους δυο γιους μαζί το οποίο το πέρασαν στην παραλία με αγκαλιές και παιχνίδια.


«Είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άντρα μου. Είναι πολύ δοτικός στην οικογενειά του και στις δουλειές μας. Και με αφήνει ελεύθερη, δεν είναι ένας άνθρωπος που με τραβάει πίσω και δεν με αφήνει να συνεργάζομαι με άλλους, ή τα θέλει όλα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του, είναι πολύ διαλλακτικός… Με το μπλα μπλα με έριξε. Είμαστε 14-15 χρόνια μαζί. Από τα 23 μου γνωριστήκαμε στο Mega Star, είχε έρθει με τους ΝΕΒΜΑ για συνέντευξη. Αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να προχωρήσει. Ήταν πολύ διακριτικός και αυτό με τρέλανε, χρειάστηκε να τον... ταρακουνήσω λίγο», έχει πει η Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της.