Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του Summer's Cool - «Εδώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Έγινε μπροστά στο παιδί»

Η είδηση που προκάλεσε τεράστιο σοκ και οργή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του Summer's Cool - «Εδώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Έγινε μπροστά στο παιδί»

Μια σοκαριστική είδηση μετέφερε σήμερα Δευτέρα 26/8 η εκπομπή Summer's Cool στον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, σχολίασαν τον γάμο στον Πύργο όπου ο γαμπρός χαστούκισε τη νύφη. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα πάτησε το πόδι του γαμπρού την ώρα του μυστηρίου με αποτέλεσμα εκείνος να γίνει έξαλλος και να την χτυπήσει.

Όπως ήταν λογικό στην εκκλησία επικράτησε χαμός και ο γάμος διακόπηκε. Συγγενείς μάλιστα της νύφης αποχώρησαν από τον γάμο. Το μυστήριο ωστόσο συνεχίστηκε μετά από πολλές πιέσεις του ζευγαριού προς τον ιερέα που στην αρχή δεν ήθελε να τους παντρέψει, ενώ το παρόν έδωσαν και άντρες της ελληνικής αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από καλεσμένο.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε και η βάφτιση του παιδιού τους, ενώ πριν πάνε στην δεξίωση γαμπρός και νύφη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Βέβαια, δεν έγινε καμία μήνυση και η δεξίωση έγινε κανονικά με το ζευγάρι - όπως φαίνεται στα πλάνα - να χορεύει αγκαλιασμένο. Πολλά τραπέζια όμως ήταν άδεια, αφού όπως προαναφέραμε πολλοί καλεσμένοι έφυγαν έξαλλοι.

Όσα σχολιάστηκαν στην εκπομπή Summers Cool - Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη

«Το πιο περίεργο είναι... άσε η νύφη γιατί δέχθηκε να συνεχιστεί το μυστήριο ας μας το εξηγήσει η ίδια ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το μάθω, και ότι ο ιερέας δέχτηκε να συνεχίσει όλο αυτό το ασεβές.. χώρια ότι υπάρχει αδίκημα εδώ πέρα», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Και ο ιερέας δέχτηκε τα πυρά από το γαμπρό και τον αδερφό γιατί μάθαμε ότι ήταν μια κατάσταση τραγική. Αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον από την εκκλησία συγγενείς και μετά κεκλεισμένων των θυρών συνεχίστηκε το μυστήριο», μεταφέρθηκαν στην συνέχεια.

«Ήταν μπροστά το παιδάκι στο γεγονός; Μάλιστα...», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη και είπε σε άλλο σημείο «Υποθέτουμε όλοι ότι λόγω της βάφτισης του παιδιού συνεχίστηκε ο γάμος. Υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος που η νύφη...»

«Συγγνώμη, εδώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Έγινε μπροστά στο παιδί του, είμαι έξαλλη, συγγνώμη. Αυτό το γεγονός συνέβη μπροστά στο παιδί, το ξαναλέω και θα το πω 100 χιλιάδες φορές. Τι λέμε τώρα; Σήκωσε χέρι ο πατέρας του παιδιού. Ένας εισαγγελέας δεν θα έπρεπε...», είπε.

Και ολοκλήρωσε: «Σήκωσε χέρι μπροστά σε τόσο κόσμο, φαντάσου τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Επίσης, το ότι είναι μπροστά το παιδί τους και πόσα ακόμα παιδάκια, δεν θέλω να σκέφτομαι… Είναι θέμα, ας το δει κάποιος».

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη - «Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις ερωτικές ανάγκες του, θα έλεγα: “Κλείσε την πόρτα κι έλα”»