Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποθεωτική εμφάνιση στην Επίδαυρο - Τι συνέβαινε πριν την παράσταση

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρίνα Σάττι για ακόμα μια φορά έκανε χαμό όταν το βράδυ της Παρασκευής 23/8 ανέβηκε στην σκηνή της Επιδαύρου και ο κόσμος την αποθέωσε. Η τραγουδίστρια συμμετέχει στην παράσταση "Ικέτιδες" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2024 εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με την χορωδία της. Πρόκειται για ένα γυναικείο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, απαρτίζοντας τον Χορό της τραγωδίας.

Οι φωνητικές της ικανότητες όχι μόνο απέσπασαν χειροκροτήματα αλλά απέδειξαν και το μεγάλο της ταλέντο, αφού κατά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι όχι μόνο περιέγραψε με λίγα λόγια για συναισθήματα της αλλά και μέσω φωτογραφιών και βίντεο αποκάλυψε τι συνέβαινε τόσο backstage όσο και πριν την παράσταση με τις συνεργάτιδες της.

«This past week in Epidavros was pure magic! I’ll post more photos on my channel γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε και φωτογραφίες από την βραδιά!


Βίντεο με την ερμηνεία της τραγουδίστριας στις "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο

Η παράσταση αυτή σήμανε την επιστροφή της τραγωδίας «Ικέτιδες» στην Επίδαυρο, εξήντα χρόνια μετά το πρώτο της ανέβασμα, και το κοινό δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι. Μεταξύ άλλων και η δισκογραφική της εταιρεία, Minos EMI, μοιράστηκε βίντεο από την παράσταση, όπου η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την επιβλητική της παρουσία.