Γιώργος Πατούλης: Ποια είναι η 33χρονη σύντροφος του που περιμένει το παιδί του

Οι κοινές φωτογραφίες από το 2022

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σαν "βόμβα" έσκασε το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη που θέλει τον Γιώργο Πατούλη μετά το διαζύγιο του από την Μαρίνα Σταυράκη, όχι μόνο να βρίσκεται σε σχέση αλλά να γίνεται και πατέρας. Συγκεκριμένα, ο πολιτικός περιμένει από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του περιμένουν το παιδί τους

Βρίσκεται σε σχέση με την 33χρονη Νάνσυ Κοίλου η οποία είναι πρώην συνεργάτιδα του στην Περιφέρεια Αττικής. Μπορεί ο ίδιος σε επικοινωνία με την δημοσιογράφο να διέψευσε την είδηση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως για την εγκυμοσύνη γνωρίζει ο γιος του, Αλέξανδρος (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Ποια είναι όμως η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοίλου

Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε αρκετό διάστημα στην περιφέρεια Αττικής και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον 63χρονο Γιώργο Πατούλη σε πολιτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις του.

Γιώργος Πατούλης Νάνσυ Κοιλού
Φωτογραφία 2022

Σήμερα ωστόσο η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Νάνσυς Κοίλου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Γιώργος Πατούλης σύντροφος έγκυος
Φωτογραφία 2022

Ο Γιώργος Πατούλης γεννημένος το 1961 είναι Έλληνας πολιτικός ο οποίος υπηρέτησε ως περιφερειάρχης Αττικής από το 2019 μέχρι το 2023, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τέως δήμαρχος Αμαρουσίου. Γεννήθηκε στην Αθήνα έχοντας καταγωγή από την Κρήτη, από τη μεριά του πατέρα του που ήταν από το Καβούσι Ρεθύμνου και της μητέρας του που ήταν από τα Χανιά.