Μπεν Άφλεκ: Πάμπλουτη και μικρή - Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά το διαζύγιο με την Τζένιφερ Λόπεζ

Δεν έχασε χρόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ερωτευμένος ξανά, λίγο μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Λόπεζ, φαίνεται πως είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός Μπέν Άφλεκ, ο οποίος σύμφωνα με πηγή του Χόλιγουντ, όπως αναφέρεται στο Page Six εθεάθει τον τελευταίο καιρό όχι μία αλλά αρκετές φορές με την "χρυσή" κληρονόμο, Κικ Κένεντι, σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς.

Η 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι, έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την σχέση αυτή ενώ και οι εκπρόσωποι του Άφλεκ δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six.

Ποια είναι η Κικ Κένεντι, η νέα «συντροφιά» του Μπεν Άφλεκ

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Έσβησε τα post του γάμου της - Οι 3 φωτογραφίες που κράτησε με τον Μπεν Άφλεκ μετά την αίτηση διαζυγίου


Η Κάθλιν Αλεξάντρα «Κικ» Κένεντι γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1988 και δηλώνει ηθοποιός και ακτιβίστρια. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Fear And Loathing In Aspen».

Πήρε το όνομά της από την θεία της Kick, η οποία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1948.

Η Kick Kennedy έχει σπουδάσει ιστορία και θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια. Βιολογική μητέρα της είναι η Emily Black, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Robert F. Kennedy από το 1982 έως το 1994.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους χιλιάδες ακολουθούς, τη βλέπουμε με πλήθος από διασήμους, μεταξύ αυτών και την Taylor Swift, η οποία μάλιστα το 2012 έβγαινε με τον αδερφό της, τον Conor. Επίσης της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Υπενθυμίζουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που τους ήθελαν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Η αίτηση κατατέθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, ημέρα που θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους. Ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού έχει καταγραφεί η 26η Απριλίου 2024.

Η dailymail φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ και αποκαλύπτει ότι η 55χρονη τραγουδίστρια ζητά να ανακτήσει το επώνυμό της, μόλις δύο χρόνια αφότου έγινε γνωστή ως κυρία Άφλεκ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους fans της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Λατίνα σταρ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στα χαρτιά του διαζυγίου της.