Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του με φουσκωμένη κοιλίτσα - Μελαχρινή με υπέροχο πρόσωπο

Μικρότερή του περίπου 30 χρόνια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει, όπως φαίνεται, ο πρώην σύζυγος της Μαρίνας Σταυράκη, Γιώργος Πατούλης μόλις 2 χρόνια μετά το διαζύγιό τους. Ήταν μαζί 35 ολόκληρα χρόνια αλλά αποφάσισαν τελικά να διαλέξουν άλλους δρόμους κι εκείνος βρήκε τον έρωτα ξανά στην πρώην συνεργάτιδά του, Νάνσυ Κοίλου.

Την χαρμόσυνη αυτή είδηση αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη μέσα από ρεπορτάζ της στο περιοδικό On time και παρά το γεγονός πως εκείνος της το διέψευσε τηλεφωνικά και της έκλεισε με βιασύνη το τηλέφωνο εκείνη δημοσίευσε και φωτογραφία της συντρόφου του με φουσκωμένη κοιλίτσα για να επιβεβαιώσει περίτρανα τα λεγόμενά της!

Ο Γιώργος Πατούλης διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με την Νάνσυ Κοίλου, η οποία παλιότερα είχε εργαστεί και ως φωτομοντέλο ενώ σήμερα ασχολείται με τα κοινά, αλλά οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες κατά πολύ αφού από κοινού έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προστατεύσουν αυτή την σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εγκυμονούσα σύντροφος του Γιώργου Πατούλη

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σταυράκη: Ολόκληρο παλάτι και με χρυσές λεπτομέρειες η μονοκατοικία που νοικιάζει στην Πεύκη - Έμενε με τον Γιώργο

Η εγκυμονούσα σύντροφος του Γιώργου Πατούλη

«Δεν έπαψα να την αγαπάω», είχε δηλώσει για την πρώην σύζυγό του ο Γιώργος Πατούλης σε συνέντευξή του

«Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του»